Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 20. oktobra, vakarā lielu pārsteigumu piedzīvoja gan Kanāla 2 šova TV zvaigzne skatītāji, gan dalībnieki – viena no skandalozākajām topošajām televīzijas "sejām" paziņoja, ka ir bērniņa gaidībās.

Kā dalībniekiem pastāstīja Kristīne Trušinska, iesākumā producenti viņai ieteikuši nevienam nestāstīt par gaidāmo mazuli, lai "netaisītu lieku šovu", bet tagad Kristīnei ļauts visai Latvijai pastāstīt, ka viņa ir mātes cerībās.

Gaidāmā mazuļa tēvs ir viņas puisis, par kuru vērīgākie šova skatītāji jau bija dzirdējuši, bet attiecības beigušās - viņš pirmdienas vakarā meiteni "ar ļoti rupjiem vārdiem" pametis, paziņojot, ka neuzņemsies nekādu atbildību par savu atvasi.

Par grūtniecību Kristīne uzzinājusi, jau esot šovā. Par to bijusi informēta arī Linda, jo abas kopā devušās prasīt grūtniecības testu.

Aprēķini liecina, ka grūtniecība ilgst jau sešas nedēļas, un Kristīnei tas bijis liels pārsteigums - ārsti viņas nu jau bijušajam puisim teikuši, ka viņš ir neauglīgs.

Kristīne arī pirms tam iemantojusi skatītāju uzmanību ar ļoti atklātiem stāstiem par savu pagātni un tagadējām attiecībām ar puisi, bet viņas kolēģi šīs atklāsmes uztvēruši divējādi - vieni bijušo striptīzdejotāju, kuras kontā ir nelaimīgas attiecības ar narkomānu, slavēja par drosmi, bet citi aizrādīja par pārlieku čīkstēšanu un gremdēšanos privātās dzīves nebūšanās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!