Foto: Publicitātes foto

Jauno dalībnieču ienākšana TV zvaigznē, šovu padarījusi daudz interesantāku – ja Santa numur viens draiskulības ar šova kolēģi Toretto atļāvās tikai pēc nedēļu ilgas draudzības, blondā Violeta (attēlā) Juri apmierināt metusies jau pāris dienas pēc ierašanās šovā, turklāt tas viss nofilmēts.

To, ka Juris viņai simpatizē, Violeta steidza atklāt jau uzreiz pēc ierašanās šovā, un atklāsmei netraucēja fakts, ka meitenei jau četrus gadus ir nopietns draugs.

Tas, ka Violeta ir aizņemta, sākumā nedaudz nobiedējis Juri, bet mazā draiskule tik uzstājīgi kārusies kaklā vairāk nekā mēnesi slēgtajā telpās bez seksa dzīvojušajam Jurim un paudusi vēlmi viņu apmierināt, ka kādā no vakariem pēc kopīgas alkohola lietošanas Juris salūzis.

Pārītis nozudis dušās, no kurienes bijuši dzirdami tikai ūdens šļaksti un klusi vaidi. Lai gan sākotnēji Violeta abu maigošanos mēģinājusi pārvērst jokā, šova veidotāji DELFI Izklaidei apliecina - viss noticis pa īstam.

Pēc draiskošanās dušās pāris turpinājis baudīt mīlas priekus dalībnieku kopīgajā guļamistabā, neliekoties ne zinis par pārējo klātbūtni. Violetas un Jura kunkstēšana nokaitinājusi pārējos dalībniekus, kuri patraucējuši procesu, aizrādot, lai pāris uzvedas klusāk.

Karstā nakts beigusies tikai pret rītu, kad Violeta ar glāzi rokās aizmigusi dīvānā, priecīgi paziņojot skatītājiem, ka viņai bijis sekss.

Par to, kā tālāk risināsies pāra attiecības, gan vēl nekas nav zināms. Violetu tomēr ārpusē gaidot puisis, bet Juris pēc seksa paziņojis, ka viņam labāk patīk Dārta un nu mēģinās savaldzināt viņu.

Zināmām seksuālām darbībām nedēļas nogalē dušās nodevies arī šova pārītis Marta un Neimanis. Abi gan to darījuši ne tik atklāti kā Violeta un Juris, taču zīmīgi, ka pēc draiskošanās abi izlēmuši attiecībās paņemt pauzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!