Foto: Publicitātes foto

Otrdienas, 14. oktobra, vakarā šova TV zvaigzne censoņiem pievienojies Edgars Andersons (attēlā), kurš nomainījis solāriju puiku Džeimsu. Andersons pārsteidzis jaunos kolēģus, jo nemaz necenšas ar viņiem iedraudzēties.

Andersons šovam esot pieteicies, jo viņa vēlme ir producēt koncertus un pasākumus. Par skaistāko sievieti pasaulē viņš uzskata Bejonsu, bet puiša sapņu galamērķis dzīvē ir Lasvegasa.

Tiesa, konkrētu šovbiznesa mērķi puisis sev neesot uzstāstījis, un uz jautājumu, par ko tad dzīvē īsti gatavojas kļūt, atbild ar nenoteiktu "tad jau redzēs".

Ieradies šovā, topošais talants jau uzreiz secināja, ka ar vienu no jaunajiem kolēģiem - Dzintaru Neimani - jau ir pazīstams.

Citiem gan puisis īpaši necentās iepatikties, par ko jau nākamajā vakarā saņēma anonīmu, sašutuma pilnu jautājumu no kāda kolēģa: "Kā tu domā sadraudzēties, ja neatbildi citiem uz jautājumiem un izsaki muļķīgas piezīmes?"

Andersonu jautājums gan īpaši neuztrauca - viņš paziņoja, ka priecājas par to, kā viņu pieņem puiši, bet pagaidām izjūtot antipātijas pret visām šova meitenēm.

"Īpaši abas māsas [Marta un Dārta Grīsles] ir tādas "aukstās meitenes"," savos spriedumos tiešs bija Andersons, izsaucot pamatīgu neapmierinātību pašās māsās.

Dārta nakts sarunās jau paziņojusi, ka Andersons izskatoties pēc idiota, un nakti pavadījusi lietderīgi - kopā ar māsu aprunājot jaunpienācēju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!