Foto: Publicitātes foto

Pat ja šovs TV zvaigzne ne visiem tā dalībniekiem ļaus kļūt par televīzijas spīdekļiem un turpināt gozēties zilajos ekrānos, dažiem no viņiem tas, iespējams, būs ļāvis uzlabot vismaz privāto dzīvi.

Kaislības šova telpās pieņemas spēkā, un daļa no dalībniekiem paguvuši gan iemīlēties, gan pašķirties, gan pamīlēties. Pie sirdsdāmas ticis arī valdzinošais Toretto, kurš jau kopš Santas numur viens (abi attēlā) ierašanās meta acis uz šo skaistuli.

Tiesa, tā vis nav vieglprātīga aizraušanās, kā varētu šķist - puisis ir pilnīgi pārliecināts, ka Santa, kura kopš otras Santas aiziešanas no šova vairs netiek dēvēta par pirmo, ir viņa liktenīgā sieviete.

Pārējie dalībnieki par Toretto uzvedību nav lielā sajūsmā - viņš ne tikai visādi palīdz un izpatīk savai simpātijai, bet, kā atzinuši kolēģi, arī mainījies uz slikto pusi.

Lai gan meiteni ārā gaidot mīļotais, Toretto ir apņēmības pilns nepieļaut, ka Santa atgriežas pie viņa, un puisis ir nobriedis ļoti nopietnam solim - viņš gatavojas meiteni bildināt, un Santa, lai gan iesākumā spurojās, ka ir pārāk jauna laulībām, tagad sākusi svārstīties un abi jau apsver kāzu plānus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!