Foto: DELFI

Šova TV zvaigzne dalībnieka Edgara Gailīša jeb Toretto (attēlā) augumu rotā vairāki tetovējumi, un katram no tiem ir īpašs stāsts. Puisis tetovējies pat cietumā, kā arī savulaik uz ādas iemūžinājis mīļotās vārdu, ko diemžēl vēlāk nācies aizkrāsot ar lodi.

"Pirmo tetovējumu uztaisīju 16 gados, tā ir lauvas zīme. Neesmu lauva pēc horoskopa, zīme ir domāta kā dzīvnieka spēcīgo īpašību apkopojums," sarunā ar DELFI Izklaide skaidro Toretto.

Lai gan pirmo tetovējumu taisot viņš vēl nav bijis pilngadīgs, mamma nav iebildusi, un arī pats, vecāks kļūstot, puisis izvēli nav nožēlojis. Laikam ejot, Toretto kāre tetovēties, pieņēmusies spēkā. Kā nākamais uz viņa ķermeņa iemūžināts simbols naudai, bet pēc tam izveidots īpašs uzraksts uz krūtīm.

"Tāds pats tetovējums ir Džonijam Depam. Tur rakstīts "My body is my journal and my tatoos are my story", kas nozīmē to, ka mans augums ir žurnāls, un katrs tetovējums tajā stāsta savu stāstu.

Nepiekrītu tam, ka tetovējumam jābūt unikālam, un tāds nedrīkst būt nevienam citam. Neticu, ka gadījumā, ja aizej uz salonu un tev uztetovē kaut ko it kā unikālu, ir garantija, ka tetovētājs to nav uztaisījis vai neuztaisīs citiem.

Man patīk Džonijs Deps - kāpēc lai mums nebūtu vienādi tetovējumi?" jautā jaunais talants. Arī cietumā pavadītajā laikā Toretto ticis pie jauna tetovējuma - viņam uz plaukstas ārmalas atveidota dzīves līnija.

Puisis atklāj, ka cietumā regulāri tiek iesūtīti tetovētāji, un tie strādā īpaši kvalitatīvi, jo nevienam negribas iedzīvoties problēmās, izķēmojot, piemēram, kādu mafijas bosu.

Vēl uz Toretto ķermeņa dižojas Masonu zīme, bet uz viņa apakšdelma apskatāms kāds no vairākiem zīmējumiem veidots mākslas darbs. Savulaik tur bijis ietetovēts teksts "Es mīlu tevi" un kādas īpašas meitenes vārds.

"Attiecības beidzās, un meitenes vārdu aizkrāsoju ar lodi. Tam klāt piezīmēju krustu un revolveri. Bet šo tetovējumu nekad neesmu nožēlojis.

Visiem, visiem iesaku - ja jums kāds cilvēks ir ļoti svarīgs, uztetovējiet viņa vārdu uz sava auguma, nenožēlosiet," padomu dod Toretto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!