Foto: Publicitātes foto

Šova TV zvaigzne slavas tīkotāju rindām pievienojusies arī smukā blondīne Violeta Stepanova (attēlā). Viņu jau var dēvēt par īstu TV šovu veterāni – Violeta savulaik startējusi šovā Cīnītājs, bet pēc tam ar savu atraktīvo uzvedību izsaukusi veselu rezonansi kādā no raidījuma Precamies?!? sērijām.

Lai gan TV zvaigznes skatītājiem varētu rasties iespaids, ka Violeta ir kārtējā padumjā smukulīte, jau Cīnītāja laikos meitene atklājusi, ka viņā slēpjas kas vairāk.  "Daudziem skatītājiem droši vien nepatīk, ka es esmu tāda atraktīva.

Cilvēki vienkārši ir greizsirdīgi par to, ka viņi nevar būt tādi kā es," sarunā ar DELFI Izklaide savulaik par skatītāju naidu sprieda simpātiskā meitene, atzīstot, ka neuztraucas par to, vai viņa visiem patīk.

Jau Cīnītājā Violetas firmas zīme bija rozā krāsa, un arī TV zvaigznē ienākot meitene bija tērpusies rozā un pat uzlikusi galvā rozā parūku. Taču ne pēc ārējā izskata skatītājiem būs izdarīt spriedumus - meitene skaties.lv atklājusi, ka gribētu līdzināties Ainai Poišai un vadīt smieklu un humora raidījumus.

Violeta uzskata, ka raidījuma vadītājam ir jābūt inteliģentam, radošam un jāprot momentāni izdomāt tekstus. Simpātiskā meitene domā, ka pati ir pasaules skaistākā sieviete. Violeta izmācījusies par sekretāri, bet cer kļūt arī par frizieri un TV seju. Violeta šovā ieņēma izbalsotā Riharda vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!