Foto: DELFI

Šova TV zvaigzne dalībniece Linda Sevastjanova (attēlā) atklāj noslēpumu – viņas īstais vārds nemaz nav Linda. Vecāki viņai devuši vārdu Jevgeņija, kuru meitene pirms diviem gadiem oficiāli nomainījusi.

"Ar vārdu Jevgeņija nekad neesmu jutusies ērti. Jau 11 gadu vecumā izdomāju, ka mani sauks par Lindu, un kopš tā laika visi mani tā arī sāka uzrunāt. Pat skolotāji skolā sauca par Lindu," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj šova dalībniece.

Pirms diviem gadiem meitene savu vārdu nomainījusi oficiāli, un nu arī viņas pasē rakstīts Lindas vārds. Vārda oficiālu maiņu bijusī Jevgeņija atzīmējusi ar tetovējumu.

"Par godu vārda nomaiņai uz muguras uztetovēju L burtu. Vārda maiņa noteikti mainīja manu dzīvi, pēc tās sācies īsts pacēlums. Pirms tam manī bija it kā divas identitātes," priecīga par lēmumu ir Linda.

Jaunā sieviete tagad gatava mainīt savu dzīvi arī profesionālā ziņā. Iepriekš strādājusi par audzinātāju bērnu dārzā, Linda vēlas sākt karjeru televīzijā. Šovā viņa nākusi, lai izkoptu dikciju, iemācītos pareizi runāt un uzvesties kameru priekšā.

Lindu mājās gaida deviņus gadus veca meitiņa Estere. "Sākumā meita brīnījās, par to, kur dodos. Viņa nesaprata šova koncepciju. Meitiņa brīnījās, kāpēc man, ja es vēlos apgūt zināšanas par televīziju, šovā jāatrodas 24 stundas diennaktī," smaidot stāsta Linda.

Nu meitiņa šova ideju sapratusi un tur īkšķus par mammu, bet Lindai sirds par mazo mierīga, jo mazā Estere atrodas drošās rokās - meitiņu šova laikā pieskata vecvecāki.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!