Jau pirms Jāņiem TV3 ekrānos tiks atklāta šova Saimnieks meklē sievu trešā sezona. Lai pakārdinātu Latvijas brīvās dāmas lielā notikuma gaidās, TV3 atklāj pirmos brašuļus, kuri gatavi precībām.

Šogad TV3 šovam Saimnieks meklē sievu pieteikti vairāk nekā 100 saimnieki. "Tik liela saimnieku atsaucība ir pirmo reizi. Secinājām, ka saimnieki, kas šogad palika aiz svītras, pagājušās sezonās noteikti būtu iekļuvuši labāko desmitniekā.

Pieteikušies saimnieki gan ar ļoti lielām saimniecībām, gan arī ar mazām, bet ļoti sakoptām lauku sētām. Izvēlējāmies ļoti dažādus saimniekus - gan pēc nodarbošanās, gan pēc rakstura īpašībām!" atklāj šova producente Sandija Miezīte, kura neslēpj, ka šis ir viņas visu laiku mīļākais televīzijas projekts.

Jaunās sezonas iekārojamāko saimnieku vidū būs gan lopkopji, gan zemeņu plantāciju īpašnieks, kā arī viens gleznotājs. Jaunākajam no šova dalībniekiem ir 21 gads, bet vecākais sievas meklētājs Kārlis no Mūrmuižas ir 74 gadus vecs.

"Anketā viņš bija rakstījis, ka jūtas tā it kā viņam būtu 55! Viņš ir dārznieks trešajā paaudzē. Viņā ir apbrīnojama vitalitāte un enerģija. Ļoti ceru, ka viņš atradīs savu dārznieci," priecājas producente.

Savukārt šova jaunākais dalībnieks Jānis no Matīšiem, vidusskolnieks būdams, izdomājis, ka saimniecībā jāaudzē zemenes. Pagājušajā vasarā no lauka dienā nolasīti 100 kilogrami zemeņu.

"Jānis ir ļoti jauns, bet ir īsts saimnieks savās mājās. No viņa ikviens jaunietis varētu pamācīties mērķtiecību un darba prieku," uzsver Miezīte.

Starp interesantākajiem kadriem var ierindot arī Ģirtu no Aizputes. Saimnieka vaļasprieki ir glezniecība, tēlniecība un dārzkopība. Vīrietis sācis pie mājas veidot mākslas parku un smej, ka pie viņa par sievu, lai piesakās visas modeles.

Vēl starp desmit saimniekiem iekļuvis latgalietis, kuram pieder 200 govis, kurzemnieks, kura lielākā aizraušanās ir makšķerēšana, kā arī vidzemnieks ar plašu sirdi un dvēseli. Šos un vēl četrus saimniekus varēs iepazīt Saimnieks meklē sievu jaunās sezonas atklāšanas sērijā jau 15.jūnijā.

Pēc tās visām Latvijas brīvajām sievietēm atliks izvēlēties sev tīkamāko saimnieku un ķerties pie vēstuļu rakstīšanas, lai veiksmes gadījumā baudītu skaistāko vasaras piedzīvojumu, kurš varētu beigties pat ar kāzām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!