Foto: Ekrānšāviņš no video

Jau otrajā TV3 šova Pirmoreiz ārzemēs raidījumā izcēlies konflikts starp dalībniekiem, kas beidzies ar lamuvārdiem un personīgiem aizvainojumiem tautības sakarā. Krievu izcelsmes dāma Tatjana (attēlā) pēc valdonīgā Renāra apvainojumiem knapi valdīja asaras.

Valmierietis Renārs jau no tikšanās brīža pārējiem dalībniekiem nesimpatizēja tā iemesla dēļ, ka vīrietim ir tendence sevi uzskatīt par visgudrāko visās lietās. Pirmajā dienā Renārs uzstājīgi jaucās Raita vadītajā ekskursijā, bet otrajā dienā, kurā pats bija gida lomā, nemaz tik gludi viņam negāja.

Renāra vadītajās ceļojuma dienās viss grozījās ap zivīm - grupa tiks vesta makšķerēt, uz zivju tirgu un akvāriju. Diemžēl pārējie trīs ceļojuma dalībnieki bija spiesti atzīt, ka nespēja izbaudīt valmierieša noorganizētās izklaides.

Renāra dēļ ceļotāji ne tikai pazaudēja naudu, kad viņš, neizlasījis lietošanas instrukciju, sameta kaudzi monētu bagāžas glabātuvē. Vīrieša valdonīgās uzvedības dēļ visi gandrīz palaida garām arī vilcienu - Renārs vienkārši aizliedza kolēģiem tajā kāpt, jo viņa viedoklis bija, ka vilciens izskatās pārāk smalks.

Nemitīgo skrējienu, stresu un aizvainojošās piezīmes kolēģiem neizturēja gatera darbiniece Tatajana no Ogres.  "Tu speciāli to dari?" Tatjana jautāja Renāram, kad vīrietis jau centās ieskatīties nākotnē, izsmiedams to, kā kolēģe Ilona varētu vadīt ekskursiju.

Renārs ne tikai atzinās, ka viņa mērķis ir izaicināt pārējos, bet atļāvās pasmieties par sievietes runas manieri. "Tu jau kā veca krievene runā," noņirza valmierietis, uz ko Tatjana, kuras senči ir no Krievijas, brīdināja vīrietim viņas tautību neaiztikt.

"Nu tad aiztaisies," dāmai ieteikumu deva Renārs, uz ko kundze atbildēja, lai pašpārliecinātais jauneklis "pietur muti". Renārs atteica, lai Tatjana pati to pietur, un tālāk saruna jau tika cenzēta ar pīkstieniem.

Vēlāk aizkadrā Tatjana atzinās, ka viņai gribējies kārtīgi "uzšaut" bravūrīgajam valmierietim, un pēc strīda viņa knapi valdījusi asaras.    

Renāra vadītās ekskursijas pārējie novērtēja zemu, dodot puisim vien septiņus punktus no iespējamā 21. Vērtējumu skaidroja ar faktu, ka vīrietis visu laiku bijis pamatīgā stresā, turklāt nav sniedzis nekādu informāciju par apskates objektiem, ja nu vienīgi izmetis, ka "te laikam ir kāds muzejs".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!