Foto: Kadrs no video

Par vienu no pēdējā laikā televīzijas skatītāju aktīvāk apspriestajām pārraidēm kļuvis TV3 šovs Iepirkšanās pavēlnieces, kurā katru nedēļu par prasmīgākās un stilīgākās lielveikalu "ķemmētājas" godu sacenšas četras daiļā dzimuma pārstāves.

Šonedēļ vislielākās diskusijas raidījuma skatītāju vidū raisīja 21 gadu vecā gotu meitene, bārmene Nikija Spaliņa, kura šovā bija nolēmusi piedalīties, lai iejustos citādā, ikdienā pašai ne tik ierastā tēlā.

Tas kibergotu kultūras iedvesmotajai jaunietei arī izdevās - viņa piemērīja dažnedažādus tērpus, bet beigās pārējās dalībnieces un šova skatītājus pārsteidza ar ļoti sievišķīgu tēlu.

Pārējās šīs nedēļas iepirkšanās "pavēlnieces" pret meitenes centieniem atrast jaunu stilu izturējās visnotaļ skeptiski un veltīja jaunietei gan kritiskas piezīmes, gan arī ar atzīmēm īpaši dāsnas nebija - Nikija saņēma šīs nedēļas zemāko vērtējumu.

Skatītāju komentāri sociālajos tīklos un dažādās interešu grupās gan liecina, ka viņiem meitenes drosme un oriģinalitāte šķiet gana simpātiska, bet pārējo dalībnieču un aizkadra balss Ģirta Ķestera komentāri īpašas simpātijas nav iekarojuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!