Foto: Publicitātes foto

Martā TV3 startēja īpaši drosmīgs un neparasts pašmāju televīzijas projekts Precos ar svešinieku!, kurā trīs puiši un trīs meitenes ļāvušies neticamai avantūrai - viņi apprecējušies ar cilvēku, ko sastapuši tikai kāzu dienā.

Pēc pirmās tikšanās, laulību ceremonijas un lielās dienas atzīmēšanas visi trīs pāri beidzot palika divatā, un ne vienu vien skatītāju nomocīja jautājums - vai jaunieši kāzu naktī ļausies intīmai tuvībai.

Kā tapa zināms otrdienas, 24. marta, raidījumā, neviens no pāriem pirmajā naktī seksa priekiem nebija nodevušies.

Uģis un Zanda, kuri pirmo nakti pavadīja Vecrīgas viesnīcā Gutenbergs, bijuši tik ļoti noguruši pēc iespaidiem bagātās dienas un kāzu ballītes, ka vienkārši aizgājuši gulēt.

Zane un Ulvis pirms aizmigšanas pajokojuši, ka tā viņiem ir kāzu nakts, bet arī šajā gadījumā sekss nav bijis, bet Zaiga un Raimonds Mežotnes pilī pļāpājuši līdz pat rīta gaismai un gulēt aizgājuši vien ap četriem no rīta, pirms tam vien sabučojoties.

"Ja kaut kas vairāk būtu noticis pirmajā naktī, tas viņiem varētu atgādināt vienas nakts attiecības un radīt tālākus šķērsļus laulībai," pāru atturību atzinīgi vērtēja viena no šova ekspertēm, antropoloģe Maija Surska.

Trešajā raidījumā skatītājiem bija iespēja palūkoties, kā visiem trim pāriem gāja viņu kāzu ceļojumos. Pagaidām radies iespaids, ka vislielākā saskaņa izveidojusies starp Zaigu un Raimondu (attēlā), kuri devās uz Barselonu un kameru priekšā pat ļāvās bučiņām.

Arī Uģis un Zanda sapratuši, ka viņiem labi saskan, bet drīzāk kā labiem draugiem, ne potenciāliem mīļotajiem, jo, kā atzina Zanda, viņai "neesot klikšķis". Zanei un Ulvim pagaidām iet vissarežģītāk, jo Ulvis meitenē ir atradis gana daudz trūkumu un nedomā, ka Zane ir viņa tips, tomēr par pāru attiecību attīstību pāragri spriest, jo viņiem vēl vairākas nedēļas jānodzīvo kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!