Foto: Publicitātes foto

Pusotru gadu pēc neveiksmīgās laulības šova "Precos ar svešinieku!" ietvaros beidzot sakārtojusies Zaigas Biģeles (attēlā) mīlas dzīve. Meitene, kuru šova fani un eksperti jau bija norakstījuši kā neveiksminieci attiecību frontē, atradusi īsto.

Mīlas spēles ietvaros Zaiga tika saprecināta ar puisi, ko viņai bija izraudzījušies eksperti – Raimondu Valpēteru. Pāris tika pasludināts par šova veiksmes stāstu, taču pēc filmēšanas viņi izšķīrās tāpat kā abas pārējās šajā spēlē tapušās ģimenes.

Tikai vienai dāmai no kopā sešiem šova dalībniekiem pēc nelaimīgās pieredzes ekrānā izdevās drīz apprecēties atkal. Pārējos skatītāji jau apzīmogoja kā rūdītus vecpuišus un vecmeitas, kuriem, ja neizdevās izveidot attiecības ar zinošu ekspertu palīdzību, visdrīzāk nekad neizdosies apprecēties.

Kā "Delfi Izklaidei" savulaik ziņoja lasītāji, vairāki šova dalībnieki, tostarp simpātiskā Zaiga, piederot pie "rūdītajiem vecpuišiem un vecmeitām", kuru profili jau gadiem rotā iepazīšanās portālus un kuri vienkārši nemāk veidot attiecības.

Zaiga pierādījusi, ka skatītājiem nav bijusi taisnība un ka nekāds "Precos ar svešinieku" zīmogs vai vecmeitu lāsts neeksistē. Meitene saviem faniem ar "Facebook" starpniecību ziņo, ka jau kādu laiku ir kopā ar puisi vārdā Egils Dumpis.

Abi publicē mīļas kopbildes un rada saskanīgu iespaidu, kārtējo reizi pārliecinot skatītājus, ka visi "Precos ar svešinieku!" ekspertu slēdzieni attiecībā uz Zaigu un uzskati, ka, ja nesanāks ar Raimondu, nesanāks ne ar vienu, bijuši maldīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!