Foto: Publicitātes foto

Daudzi TV3 šova Precos ar svešinieku! skatītāji nebeidz diskusijas par to, vai trīs svešinieku pāru laulības ir oficiāli noslēgtas un uzskatāmas par īstām, bet tagad šova producenti šīs bažas kliedē – šovā viss ir kā dzīvē.

"Dienā, kad pāri viens otru ieraudzīja un TV skatītāji bija liecinieki šai ceremonijai, viņi salaulājās. Tūlīt pēc kāzām viņi iesniedza dokumentu par to, ka viņi pēc mēneša tiek sareģistrēti oficiāli. 

Pēc mēneša viņi vēlreiz devās uz dzimtsarakstu nodaļu, kur laulība tika noformēta jau juridiski," portālam Skaties.lv skaidro šova Precos ar svešinieku! producente Sandija Miezīte.

Skatītāju vērtējumam jau nodoti trīs šova raidījumi, kuros bija iespēja gan iepazīties ar sešiem drosminiekiem, gan kļūt par lieciniekiem skaistajām kāzu ceremonijām un medusmēneša ceļojumiem, bet turpmākajos raidījumos varēs uzzināt, kā tad pāriem veicās grūtākajā pārbaudījumā - dzīvē pēc laulībām -, un vai viņiem izdosies palikt kopā.

Jau vēstīts, ka visa šova laikā dalībniekus konsultē īpaša ekspertu komanda - mācītājs Sandis Ratnieks, psihoterapeite Ināra Vārpa, antropoloģe Maija Surska un seksoloģe Aija Tula-Rijkure.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!