Foto: DELFI

Kopš decembra TV3 skatītājus ik piektdienas vakaru priecē raidījums Tikai ar ielūgumiem, kurā viena no interesantākajām sadaļām ir slavenību izjokošanas mēģinājumi – šoreiz par raidījumu veidotāju upuri bija kritusi TV3 laika ziņu vadītāja Maija Rozīte-Krištopane (attēlā).

Raidījuma Tikai ar ielūgumiem radošā komanda Rozīti bija nolēmuši iznerrot, nobloķējot viņas automašīnas riteni - kamēr sieviete rosījās radiostacijas Star FM studijā, automobilim tika uzlikts rozā "klamburs".

Iznākot no studijas, Rozītes uzmanību piesaistīja uz priekšējā stikla atstātā soda kvīts, un, ja laicīgi nebūtu iejaukušies garāmgājēji, viņa, ļoti iespējams, būtu pat mēģinājusi uzsākt braukšanu ar riteņu bloķētāju.

Kad Rozīte uzzināja par "klamburu", viņa sašutusi zvanīja uz soda kvītī norādīto numuru, kur, protams, atbildēja kāds no raidījuma Tikai ar ielūgumiem komandas, bet sarunas gaitā TV "seja" ātri vien saprata, ka viss notikušais paredzēts šova vajadzībām.

Pēc atmaskošanas pie Rozītes steidza raidījuma veidotājs Kristaps Valdnieks ar puķu pušķi, bet uzlabot izjokotās sievietes omu nespēja pat tas.

Ja līdz šim vairums izjokošanas upuru, uzzinot par to, kādā afērā negribot ievilkti, sirsnīgi smējās, Rozītes sejas izteiksme liecināja, ka kolēģu ēverģēlības viņai vis pa prātam nav - manāmi saērcināta viņa iesēdās automašīnā un notikušo pat nekomentēja.

Kā raidījuma izskaņā demonstrētajos aizkadros sirsnīgi nosmēja abi vadītāji - Dailes teātra aktieri Gints Grāvelis un Intars Rešetins -, ja Rozīte patiesi būtu uzsākusi braukt ar "klamburu" uz riepas, viņiem, visticamāk, vajadzētu ilgu laiku, lai atstrādātu glaunajam auto nodarītos postījumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!