Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 31. augusta, vakarā televīzijas skatītāju vērtējumam tika nodots jaunā TV3 svētdienas šovs Es mīlu tevi, Latvija!, kurā 12 nedēļas pašmāju slavenības sacentīsies savās zināšanās par Latviju.

Jaunās televīzijas spēles vadīšana uzticēta Dailes teātra aktierim Artūram Skrastiņam, bet dalībnieku komandas ik nedēļu vadīs Jana Duļevska un Valters Krauze.

Kā pirmajā pārraidē paskaidroja Skrastiņš, šī šova mērķis ir kārtīgāk iepazīt Latviju, tāpēc nākamās 12 nedēļas televīzijas spēlē jautājumi un uzdevumi būs tikai un vienīgi par Latviju.

Ar zināšanām ik nedēļu mērosies divas slavenību komandas, bet komandu dalībnieki katru nedēļu mainīšoties, ļaujot uzzināt, cik gudri un erudīti dzimtās zemes izzināšanā ir sabiedrībā zināmie cilvēki.

Pirmajā raidījumā Duļevskas komandā bija Triānas parka soliste Agnese Rakovska, Lauris Reiniks un Baiba Sipeniece-Gavare, bet Krauzes komandā rosījās grupas PeR līderis Ralfs Eilands, TV3 laika ziņu dīva Maija Rozīte un seriāla UgunsGrēks zvaigzne Regīna Devīte.

Raidījumos tiks apskatītas tādas tēmas, kā Latvijas kino un televīzija, minētas pilsētas un to atrašanās vietas, pārbaudītas zināšanas par Latvijā nozīmīgām personībām un doti citi uzdevumi, bet dažādo uzdevumu starplaikos dalībnieki papildpunktus ieguva ar dziesmu atminēšanu. 

Pirmajā raidījumā ar krietnu punktu pārsvaru uzvaras laurus plūca Duļevskas vadītā komanda, kas balvā saņēma no šokolādes veidotu Laimas pulksteni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!