Foto: Kadrs no video

Trešdienas, 13. aprīļa, vakarā TV3 skatītājus atkal priecēja Tēta nedienas Latvijā – šovs, kurā mammu mājsaimnieci sūta atpūtā, bet bērnus savalda tētis. Šīs sērijas papucītis ar pienākumiem tika galā, izmantojot metodes, kas dažai labai māmiņai varētu likt šausmās saķert galvu.

Sērijas galvenie varoņi bija ģimene no Liepājas – veikaliņa saimnieks Vismants, viņa sieva Kristīne un pāra trīs bērniņi. No mājas darbiem un bērnu audzināšanas nogurusī Kristīne tika aizsūtīta pelnītā SPA atpūtā, bet Vismantam nācās tikt galā ar aktīvajām atvasēm.

Vismants centās bērniem nodrošināt jaukas aktivitātes, pat aizvedot kompāniju uz biljarda klubu. Tētis jau sāka priecāties par iespēju kvalitatīvi pavadīt laiku ar bērniem, taču problēmas sākās, kad bija jāiet gulēt.

Kad viens no bērnudārza vecuma dēliņiem ilgi nespēja aizmigt, tētis paziņoja, ka viņam "sāk besīt". No rīta zēniem bija grūti piecelties, tāpēc diena sākās ar asarām. Tēvs paziņoja, ka ar bērniem neauklēsies, un tā vietā tālāk pielietoja savas kreatīvās audzināšanas metodes.

Dēliņš par drēbju mētāšanu tika sodīts ar džempera izmešanu miskastē. Arī otrajā dienā lielākās problēmas radās gulētiešanas sakarā. Tā kā dēliņi atkal atteicās iet gulēt un taisīja ļembastu, Vismants šoreiz ķērās pie "daktera Bērziņa".

Apbruņojies ar žagaru, tēvs stāvēja pie guļamistabas durvīm. Puikam, kurš ārdījās un nevēlējās doties pie miera, tika uzšauts.

Trešajā dienā tēta pacietības mērs sāka iet uz galu. Ceturtajā dienā meitiņa jau bija novesta līdz asarām, taču par spīti grūtajam sākumam viss beidzās labi. Vismants godam izpildīja visus sievas dotos uzdevumus, bet Kristīne pēc jaunās pieredzes aicināja visus Latvijas vīrus reizi gadā palaist sieviņas pelnītā atpūtā, lai viņas mājās atgrieztos jau draudzīgākas un mīļākas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!