Foto: Publicitātes foto

Seriāla UgunsGrēks jaunās sezonas sākumā visu uzmanība koncentrēta uz Ingas Tropas atveidoto Ieviņu (attēlā)  – pret viņu nostājušies gan seriāla tēli, kas dusmīgi par viesnīcas pārdošanu, gan skatītāji, kuri sociālajos tīklos lād meitenes naivumu. Trešdienas vakarā vadzis lūzis, un Ieva devusies nāvē, tiesa, ne visai pārliecinoši.

Ievas tēlam jaunās sezonas sākumā nākas ciest pamatīgu emocionālo spriedzi. Meitenes pacietības robežas pārbauda arī viesnīcas jaunais īpašnieks Viesturs Smilga, bet cerību Ieviņai dod mīlestība pret Ediju, kuras vārdā gan radušies kašķi ar visiem draugiem.

Kamēr citi seriāla varoņi un arī skatītāji sapratuši, ka Edijs nav vis nekāds labais varonis, Ieva joprojām tic šī blēža nevainībai.

Kad uz Ieviņu kliegt sāk pat mīļā Mildiņa, bet Fēlikss nosauc viņu par "stulbo aitu", meitene steidz pie Edija, lai beidzot rastu mierinājumu, bet cerētās mīlas vietā saņem no Edija rupju atraidījumu.

Izmisusi un pazemota, Ieva sadzeras medikamentus, kuri, kā jau tas seriālu varoņiem mēdz gadīties, nejauši pārpārēm atrodas viņas rokassomiņā. Grīļīgiem soļiem meitene iebrien ūdenī, lai darītu sev galu.

Lai gan seriāla fani sociālajos tīklos jau vaid par Ievas muļķību, satraukumam nav pamata - vēl vienu galveno varoni seriāls pagaidām nezaudēs, un jau tuvākajās sērijās Ieva tiks glābta.

Tiesa, tautas reakcija uz jaunākās sezonas notikumiem liek domāt, ka Ievas liktenis nevienam nerūp - nācija sociālajos tīklos pat pamudina savu varoni slīcināties un izsmej viņas neveiklo pašnāvības mēģinājumu.






Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!