Foto: Kadrs no video

Seriāla UgunsGrēks 13. sezona kļūst ar katru sēriju pikantāka. Pēc intīma rakstura intrigām starp jau iemīļotajiem seriāla tēliem skatītājiem sevi pieteikušas jaunas varones, kuras jau uzreiz pēc parādīšanās ekrānā steidza izģērbties.

Pirmdienas, 23. februāra, vakarā UgunsGrēka fani iepazina veselus trīs jaunus tēlus - Ilmāru, Alisi un Kristu. Abas meitenes Pētersonu viesnīcā ieradās, sekojot manāmi iereibušajam biznesmenim Ilmāram, kurš iemeimuroja kafejnīcā pēc papildus mēriņa.

Jaunās avantūristes sekoja Ilmāram pa pēdām uz numuriņu, kur, nogaidījušas, kad piedzērušais vīrietis kārtīgi aizmieg, aši izģērbās un metās uzņemt nerātnas bildītes kopā ar bezfilmā esošo biznesmeni. Kā lika noprast abu draiskuļu saruna, apķērīgās meičas iecerējušas vēlāk ar šiem attēliem šantažēt Ilmāru.

DELFI Izklaidei atklāj TV3 pārstāvji, Austrumu robežas teātra aktiera Ivara Šterna atveidotā Ilmāra darbošanās seriālā būs īslaicīga. Taču abas jaunās daiļavas seriālā ir uz palikšanu. Alisi atveido jaunā aktrise Jana Lisova, bet Kristu - Marija Linarte.

Skatītājiem par šādu pavērsienu atliek tikai priecāties. Jauno aktrišu uznāciens ne tikai radīja aizraujošu intrigu un ienesa svaigas vēsmas UgunsGrēka notikumos, bet arī deva iespēju pamielot acis vīriešu kārtas skatītājiem - jaunās skaistules ekrānā nekautrējās grozīties nerātnā vešiņā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!