Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 29. maija, pievakarē TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta populārā pašmāju seriāla UgunsGrēks 11. sezonas noslēguma epizode, un, kā jau tas bija gaidāms, pēdējā sērija raisījusi ļoti pretrunīgus viedokļus.

Jau vēstīts, ka 11. sezonas noslēguma sērijā atklājās baisi un pat šokējoši noslēpumi, un viens no sižeta pavērsieniem, kas visvairāk satraucis UgunsGrēka fanus, ir fakts, ka Edijs (Artūrs Dīcis) patiesībā ir aukstasinīgs un ļauns slepkavnieks, kurš divu sezonu garumā izlicies mīlam Ievu (Inga Tropa), lai savā īpašumā iegūtu viņas viesnīcu.

Vairāki seriāla fani virtuālajā vidē pauduši milzīgu sašutumu par tik negaidītu un krasu sižeta pavērsienu, jo scenārija autori skatītājiem bija radījuši priekšstatu, ka Edijs ir viens no pozitīvākajiem seriāla tēliem, kuram Ievas dzīvē atvēlēta viņas liktenīgā vīrieša loma.

Kamēr daži skatītāji sajūsminājušies par intrigu, kuru saglabāsies līdz nākamajai sezonai, neiztrūkst arī tādu, kas visā nopietnībā sociālajos tīklos pauduši nostāju, ka pēc noslēguma epizodes noskatīšanās viņiem radies iespaids, ka scenārija autori pīpējot "spaisu".

Daudzi UgunsGrēka fani pamatīgi vīlušies Dīča atveidotajā tēlā, un ļaudis pauduši sašutumu, ka lielākā daļa notikumu, kas līdz šim risinājušies seriālā, "nelīmējoties" kopā ar sezonas noslēguma sēriju. 

Tāpat šobrīd tiek lauzti šķēpi par to, vai Edijs patiešām ir tāds ļaundaris, par kādu viņš pēdējā sērijā pataisīts, un vairāki UgunsGrēka skatītāji jau pavēstījuši, ka viņi nemaz nebūtu pārsteigti, ja nākamā seriāla sezona sāktos ar to, ka Ieva pamostas no ļauna murga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!