Foto: LETA

Nesen ar tradicionāliem skandāliem atsākās pašmāju seriāla UgunsGrēks jaunā sezona un jau drīzumā tajā ieradīsies vēl viens jauns varonis Manfrēds Ķirsis, kuru atveidos Liepājas teātra aktieris Edgars Pujāts (attēlā).

Pēc Silvijas lūguma Manfrēds ieradīsies viesnīcā, izlikdamies par viņas līgavaini un miljonāru no Dienvidāfrikas un stāstot, ka viņa sencis XIX gadsimtā devies uz Dienvidāfriku, kur apprecējis vietējās cilts vadoņa meitu.

Pūrā viņa esot saņēmusi zemes gabalu, kur vēlāk atrasti dimanti un ierīkotas dimantu raktuves, un Manfrēda ģimene līdz ar to kļuvusi par vienu no bagātākajām Dienvidāfrikā.

Manfrēda paša lepnums ir viņam piederošie hipodromi. Viņš ir atraitnis bez bērniem, sieva nesen mirusi, un vīrietis atbraucis uz Latviju, lai izpildītu nelaiķes pēdējo vēlēšanos -izkaisītu viņas pelnus Baltijas jūrā.

Taču patiesībā ir pavisam savādāk: Manfrēda īstā biogrāfija ir tāda, ka viņš pēc izglītības ir aktieris, bet pēc nodarbošanās - žigolo. Manfrēds izmanto savu skatuvisko šarmu un pievilcību, kā arī izlikšanās spējas, lai dzīvotu uz sieviešu rēķina.

Manfrēds ir gluži kā hameleons, kas mainās atkarībā no cilvēkiem, kurus apstrādā, lai izspiestu naudu. Pēc augstskolas beigšanas neviens teātris Manfrēdu štatā nav paņēmis, tāpēc sapnis par lielajām skatuvēm un galvenajām lomām palicis tikai vien sapnis.

Manfrēds slēpj vilšanos par neizdevušos aktiera karjeru, mēģinot visiem iestāstīt, ka pats izvēlējies brīvmākslinieka statusu. Manfrēda versija vēsta, ka viņš jau agrā jaunībā sapratis, ka nevēlas būt štata aktieris, kurš spiests pakļauties režisoriem, spēlēt sliktās komēdijās, seriālos vai dziedāt šlāgerus kultūras namos.

Kā vēsta televīzijas preses dienests, ar seriāla UgunsGrēks jauno varoni skatītāji varēs iepazīties jau 9. februārī plkst. 20:20 kanālos TV3 un TVPlay.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!