Foto: LETA

Kamēr UgunsGrēka fani jau skaita dienas līdz seriāla 14. sezonas sākumam, TV3 pārstāvji uzkurina intrigu, atklājot vairākus pavērsienus, kas skatītājus sagaida jaunajā sezonā. Viens no tiem būs jauna, ļoti kolorīta tēla ienākšana seriālā.

Kā atklāj TV3 pārstāvji, 14. sezonā UgusnGrēka komandai pievienosies jauns tēls - Kristas māte Magda Zariņa, kuru atveidos Latvijas Nacionālā teātra aktrise Daiga Gaismiņa (attēlā).

Magdas profesija - uzraudze tirgus publiskajā tualetē. Atklāsies, ka Magdas vīrs pirms 13 gadiem noslīcis un atstājis sievieti vienu pašu ar tobrīd piecus gadus jauno meitu Kristu. Viņas dzīve nav bijusi viegla - netiekot galā ar visiem pienākumiem, sieviete nolaidusies arvien zemāk, līdz sākusi aizrauties ar alkoholu un zagšanu.

Lai arī nonākusi skarbā vidē, Magda nav zaudējusi interesi par pucēšanos un vēlmi valdzināt vīriešus. Mātes dzeršana un daudzie patēvi, kas nemitīgi mainījušies, radījuši Kristai smagus dzīves apstākļus. Tiklīdz radusies iespēja, Krista aizgājusi no mātes mājām un sākusi dzīvot vidusskolas internātskolā.

Jaunās varones ienākšana seriālā būs tikai viena no satraucošajām intrigām, kas jau pavisam drīz tiks celtas priekšā UgunsGrēka skatītājiem. Tiek solīts, ka jau 14.sezonas sākumā taps zināms, kurš no varoņiem nogalināja Sofiju, kā arī, kuru - Viesturu vai Ediju - visbeidzot izvēlēsies Ieva.

UgunsGrēka jaunās sezonas kaislības TV3 sāksies jau pirmdienas, 7. septembra, vakarā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!