Foto: Publicitātes foto

Lai gan seriāla UgunsGrēks veidotāji ar jauno aktieri Antonu Zamišļajevu (attēlā), kurš kādu laiku atveidoja Fēliksa dēlu, sadarbību izlēma neturpināt, Krievijas filmu radītājiem Antons gan licies pietiekami labs. Aktieris jau pavisam drīz būs redzams bandīta lomā krievu melodrāmā Alekseja mīlestība.

"Man ir otrā plāna loma, taču visai liela. Seriālu sauc Alekseja mīlestība, un es tur spēlēju bandītu Kirilu. Drīz šo filmu rādīs Pirmajā Baltijas kanālā," DELFI Izklaidei atklāj Antons.

Lai gan filmēšana notikusi nu jau aizgājušajā 2014. gadā, seriāls pirmizrādi piedzīvos tikai šī gada janvārī. Filmēšana notikusi Rīgā, un bez krievu aktieru kolektīva tajā iesaistīti arī vairāki Latvijas teātra mākslas spīdekļi. Bez Antona filmā piedalās arī Arnis Līcītis un Mirdza Martinsone.

Antons pauž prieku, ka par spīti aizgājušā gada likstām ar lomu seriālā UgunsGrēks, jaunais gads viņam iesācies uz pozitīvas nots. "Ar mani beidzot viss kārtībā, dzīve ievirzījusies pozitīvās sliedēs," gandarīts Antons, kuram vēl nesen, pēc negaidītās izslēgšanas no seriāla UgunsGrēks, nācās cīnīties ar nabadzību.

Melodrāma, kuras otras nosaukums ir Laimīgā dzīve, atklās stāstu par mūziķu apvienību Via Ļetčiki, kura bijusi populāra astoņdesmitajos gados. Deviņdesmito gadu sākumā muzikanti vēlas atjaunot karjeru, taču valsts mainījusies. Katram no muzikantiem ir savas problēmas, kompleksi un pretenzijas. Filmā uzzināsim, vai viņi spēs iziet cauri visiem apstākļiem, atgūt seno draudzību un mīlestību, lai mūzikas grupa kļūtu tikpat populāra kā 80. gadu sākumā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!