Foto: Publicitātes foto

Pirmdiena, 1. februāris, ir zīmīgs datums visiem UgunsGrēka faniem – sākas seriāla 15. sezonas kaislības. Pirmo sēriju gan labāk nebaudīt kopā ar atvasēm, jo sezona tiks atklāta UgunsGrēka labākajās tradīcijās – ar nepatīkamām ainām no kāda drūma būceņa.

Uzticīgie skatītāji atcerēsies, ka UgunsGrēka 14. sezona noslēdzās ar galvenās varones Kristas, ko atveido Marija Linarte (attēlā), nolaupīšanu, lai nekrietnā dvīņumāsa Sandija varētu stāties viņas vietā.

15. sezona jau sākas ar Sandiju Kristas lomā. Māsai iejušanās otras dvīnes ādā gan nevedas tik vienkārši, cik iecerēts - Kristas draugs un ārsts Dāvids aktiera Madara Zvaguļa personā kļūst aizdomīgs, secinot, ka mainījušies meitenes brokastu paradumi un raksturs vispār.

Sandija, izlikdamās par Kristu, uzreiz ķeras pie pirmā darbiņa - naudas izspiešanas no sava tēva Gata Āboliņa, ko atveido Mārtiņš Brūveris. Kristas pēkšņā labvēlība pret tēvu un naudas kāre dara aizdomīgu viņas mammu.

Tikmēr īstā Krista sasieta mokās slēgtā būcenī, kur viņu biedē, smacē un nežēlīgi noindēt sola kāds tēls tumšā maskā un ar piesmakušu balsi.

Tāpat 15. sezonas atklāšanas sērija UgunsGrēka fanus priecē ar Zentiņas jeb Regīnas Devītes kārtējām intrigām, kas jau atkal ievārīs pamatīgu jezgu.

Sezonas atklāšanas sērija vairāk koncentrēta uz skatītāju nervu kutināšanu - tādi pozitīvie tēli kā Fēlikss ar savu Rusaločku, Gunārs, Mildiņa un citi skatītāju iemīļotie varoņi sezonas sākumā vēl fanus nepriecē.

Sēriju varēs baudīt jau 1. februāra vakarā 20:20 TV3. Tāpat to jau iespējams noskatīties TVPlay.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!