Foto: Publicitātes foto

Seriāla UgunsGrēks veidotājus nepatīkami pārsteidzis aktieris Antons Zamišļajevs (attēlā), kurš seriālā atveido Fēliksa dēlu. Lai gan aktieris sūdzas medijiem par pēkšņu un nepieklājīgu izmešanu no seriāla, tā veidotāji skaidro, ka viss noticis likumīgi un kašķi sataisījis pats aktieris.

"Kā daudzi skatītāji ir pamanījuši, seriālam laiku pa laikam pievienojas jauni tēli, bet no dažiem nākas šķirties viņu ceļojumu, veselības vai lauztas sirds dēļ. Tā jau labu laiku neesam manījuši seriālā Artūru Skrastiņu, Mariju Bērziņu, Kristīni Nevarausku un daudzus citus.

Arī Svjatoslava dzīves laiks seriālā ir beidzies, jo, kā izrādīsies, viņš ir viltvārdis, kas tikai izliekas, ka ir Fēliksa dēls. Šāds scenārijs un lomas attīstība bija ieplānota jau iepriekš, un tam nav nekāda saistība ar to, kurš aktieris šo tēlu atveido.

Protams, vienmēr ir skumji šķirties no aktiera, kurš ir iemīļots un skatītājiem tuvs, tomēr scenārijs ir nepielūdzams. Seriāla skatītājus sagaida jaunas kaislības," DELFI Izklaidei skaidro seriāla producente Baiba Saleniece.

Fakts, ka ar aktieri noslēgts autoratlīdzības līgums, vēl nenozīmējot to, ka māksliniekam tiks nodrošinātas lomas, un tas attiecas ne tikai uz UgunsGrēka gadījumu.

"Piemēram, teātrī arī var būt noslēgts līgums ar aktieri, bet tas nekādā veidā negarantē, ka viņam būs lomas un kāda veida lomas tās būs. Arī šajā gadījumā noslēgtais autoratlīdzības līgums ar aktieri negarantē, ka viņa atveidotajam tēlam ir vēl kas risināms seriālā," skaidro seriāla producente.

Viņai nepatīkami, ka Svjatoslava lomas atveidotājs nespēj samierināties ar sava tēla pazušanu no seriāla un steidz sūdzēt savu bēdu medijiem, apvainojot UgunsGrēka veidotājus. Kā skaidro Saleniece, šāda veida neprofesionālas attieksmes dēļ Antonam sadarbība ar seriālu ir beigusies visticamāk uz visiem laikiem.

"Kā labi zina mūsu pastāvīgie seriāla skatītāji, ikviens tēls var atgriezties viesnīcā, kamēr vien viņš nav miris. Diemžēl viss liecina, ka šis nebūs tas gadījums, jo aktieris pēdējo nedēļu savus spēkus velta tam, lai vērstos pie dažādu mediju pārstāvjiem un apmelotu seriāla veidotājus.

Šāda attieksme ir šokējoša un ļoti nepatīkama, ar ko tādu nebijām saskārušies visu gadu laikā, ko strādājam ar dažādiem profesionāļiem," nepatīkami pārsteigta par Antona izdarībām ir producente.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!