Foto: Publicitātes foto

Pašmāju seriāla UgunsGrēks 12. sezonas noslēgumā skatītājiem bija sagatavots īsts saldais ēdiens – divreiz garāka sērija. Neizpalika par sezonas noslēguma tradīciju kļuvušie kriminālie pavērsieni – lai gan pirmo potenciālo mirēju no drošas nāves izglāba Zentiņas iRobots, sērijas beigās uz kādu atkal tika šauts.

Kā jau tas nereti notiek UgunsGrēkā, sezonas pēdējā sērija pagāja kāzu noskaņā - precējās Dana un Vadims. Diemžēl kāzu diena jau sākās ar nepatīkamiem notikumiem - arī otrais Fēliksa dēls izrādījās viltvārdis, bet daļa kāzu viesu bija uzmetuši lūpu un gatavojās boikotēt gaidāmo ceremoniju.

Jaunajam pārim ceļā uz ceremoniju priekšā metās Vadima bijusī sieva Silvija vēlmē "atvērt Vadimam acis". Paralēli šai sižeta līnijai risinājās spraigie notikumi ap Baranovska klīnikā ieslodzīto Ediju.

Sērijas vidū ar mistiskas šprices ieduršanu Edijam beidzot sākās skatītāju ilgi gaidītā spriedze. Sašpricēto Ediju laimīgā kārtā izglāba klīnikā pēkšņi nez no kurienes ieklīdušais Viesturs.

Profesionāli darbojoties ar savu vienīgo veselo roku, Viesturs trako kreklā tērpto Ediju neviena nemanīts aizstiepa no klīnikas līdz viesnīcai, nolikdams tieši savas draudzenes Ievas gultā. Ieva, ieraugot abus puišus savā priekšā, momentā aizmirsa savu mīlestību pret Viesturu un metās Edija skavās.

Tikmēr Silvija gatavojās izdarīt pašnāvību, izdzerot veselu sauju medikamentu, kuri viņai, kā jau ikvienai sevi cienošai UgunsGrēka varonei, atradās somiņā. Par laimi, viņu izglāba Zentiņa, kura visas tabletes iesūca savā iRobotā.

Šoreiz kāzu jandāliņa tradīcija netika ieturēta, un Dana ar Vadimu laimīgi apprecējās. Kad pie asinīm un līķiem pieradušie UgunsGrēka skatītāji jau sāka saskumt par neierasti mierīgo sezonas noslēgumu, tuneļa galā parādījās cerības gaisma.

Kāda noslēpumaina dāma ar zeķi galvā lavījās pa viesnīcu, viešot cerības par lieliem notikumiem. Tā arī notika - sezona beidzās ar kadru, kurā noslēpumainā sieviete raidīja šāvienu pa viesnīcas gaiteni ejošo Viestura un Edija virzienā.

Tā kā zemē saļima abi puiši, skatītājiem laiks līdz jaunās sezonas sākumam paies mokoties neziņā par to, kurš no abiem tīkotājiem uz Ievas sirdi galu galā tiek sašauts, un kas ir noslēpumainā šāvēja.

Rūdītākie seriāla fani jau saskatījuši šāvējas zeķē slēptajā sejā aktrises Elīnas Dzelmes vaibstus, bet to, kas patiesībā ir nezināmā ļaundare, skatītāji uzzinās nākamajā sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!