Foto: Kadrs no video

Pēc ilgstošas aizraušanās ar asins izliešanu un kriminālām intrigām seriāla UgunsGrēks veidotāji beidzot iepriecina uzticīgos skatītājus ar kaut ko patiešām jauku un pavasarim atbilstošu. Seriālā aizsākas jauna sižeta līnija, kuras centrā ir Zanes Daudziņas atveidotās Helēnas pupi (attēlā pa vidu).

Helēnas milzu krūtis savu pirmo uznācienu zilajos ekrānos piedzīvoja maija brīvdienu priekšvakarā, un, kā liek nojaust seriāla veidotāji, tas ir tikai sākums lielajai silikona ērai UgunsGrēkā.

Uz kādu laiku no seriāla pazudusī Helēna ar milzu buferiem Pētersonu viesnīcā iesoļoja, paziņojot, ka slepus gatavojusi šo pārsteigumu vīram Donātam. Varones milzīgie apaļumi burtiski apžilbināja Jezupu, bet Gunārs nevilcinājās un steidza šo daili apčamdīt.

Kamēr Ugunsgrēka vīrieši teju ģībst no sajūsmas par Helēnas ekstrēmajām pārvērtībām, vīrieši ekrāna otrajā pusē nav tik sajūsmināti. Ļaudis sociālajos tīklos jau metušies šausmināties par to, ka seriāla veidotāji, taisot aktrises milzu krūtis, pārcentušies, un pārspīlētā izmēra buferi ar izteiktajiem galiņiem izskatās vairāk kā neīsti.

Tikmēr seriāla veidotāji liek noprast, ka silikona pupu uznāciens paceļ UgunsGrēku jaunā intimitātes līmenī un mazajiem skatītājiem pēdējais laiks vakaros atrast citas aktivitātes. Kā norāda reklāmas un tālāko sēriju anotācijas, silikona buferi tiks pakļauti eksperimentiem gultā, un šajā sakarā gaidāmas dažas pikantas atklāsmes.





Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!