Foto: Publicitātes foto

TV3 populārā seriāla UgunsGrēks veidotāji izspēlējuši nelāgu joku ar skatītājiem. Iemīļotā tēla Fēliksa atrašana baisos apstākļos, ar ko noslēdzās 14. maija sērija, izrādījies vienkārši neizdevies jociņš.

Ceturtdienas, 14. maija, sērijas noslēgums lika ekrāna stāsta fanu sirsniņām bailēs sarauties - tajā tika parādīts kadrs, kurā Pētersonu viesnīcas trenažieru zālē uz grīdas sastindzis guļ Ģirta Ķestera (attēlā) atveidotais Fēlikss.

Pēc tam, kad kaislīgākie stāsta fani bija pavadījuši brīvdienas diskusijās par to, vai Fēliksu piebeidzis alkohols, nezināms ļaundaris vai pēkšņa slimība,  pirmdienas, 18. maija, sērijā atklājās - tas bijis vien jociņš.

Fēliksu guļam pozā, kādā UgunsGrēkā parasti tiek iekārtoti mirušie vai smagi slimie, trenažieru zālē atrada Aivars Pētersons. Skatītāji pirmdienas sērijā vēl labu brīdi tika turēti "uz nažiem" - Aivars taustīja Fēliksa pulsu un jau zvanīja ātrajai palīdzībai.

Brīdī, kad Aivars ātrajai palīdzībai jau gatavojās skaidrot lietas apstākļus, Fēlikss smiedamies pietraucās kājās un paziņoja, ka viss esot kārtībā - viņš tikai vēlējies pārbaudīt, vai radiem rūp viņa veselība.

Aivaram gan smiekli par šiem, kā viņš pats izteicās, "dzērāju jociņiem" nenāca. Visdrīzāk tie nenāk arī skatītājiem, kuri, visu nedēļas nogali vadījuši satraukumā par iemīļotā tēla veselību un dzīvību, pirmdienas vakarā izrādās vien nelāgi izjokoti.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!