Foto: Publicitātes foto

2. augustā kanāls TV3 sāks demonstrēt jaunu seriālu Zentas brīvdienas, kurā par galvenās lomas atveidotāju izraudzīta pašmāju aktrise Regīna Devīte (attēlā).

Stāsts būs par seriāla UgunsGrēks istabeni Zentu, kura devusies atvaļinājumā. Brīvdienas solās būt komisku notikumu pārbagātas, un to laikā Zentiņa satiks arī jaunu sirdsāķīti.

Par Zentas jauno mīlestības objektu kļūs svaigās gaļas un zivju pārdevējs Gastons, kuru atveidos aktieris Andris Bērziņš. Viņš ir jautrs atraitnis, kura sieva mirusi pirms 10 gadiem, bet dēls un meita pieauguši un katram ir sava dzīve.

Gastons izbauda sieviešu uzmanību un pat flirtē ar dāmām, taču precēties nemaz negrasās. Viņam izdosies savaldzināt arī Zentu.

"Zenta ar dažādu paņēmienu palīdzību centīsies pievērst Gastona uzmanību. Viņasprāt, efektīvs veids, kā to izdarīt, ir ēdiens, jo runā, ka mīlestība iet caur vēderu," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta galvenās lomas atveidotāja Devīte.

Lai gan pati Zentas lomas atveidotāja nav īsti pārliecināta par to, ka vīrieti iespējams savaldzināt ar ēdiena palīdzību, viņa stāsta, ka seriālā Ugunsgrēks atraktīvā istabene vienmēr cenšas atrast metodes, kā pievērst pretējā dzimuma uzmanību. Tiesa, ne vienmēr tas izdodas.

"Tā vienkārši sagadās. Dzīvē bieži nākas piedzīvot nelaimīgas mīlestības. Iespējams, tam, ka Zentiņa bieži vien aizbiedē savu sirdsāķīti, pie vainas ir tas, ka viņa pārāk daudz saceras un iedomājas to, kā nav. Tas jau sievietēm ir raksturīgi - sacerēties par daudz," savās pārdomās dalās aktrise.

Taujāta, vai pati Regīna, gluži kā viņas atveidotā Zentiņa, arī ikdienā cenšas pucēties un skaisti ģērbties, lai pievērstu vīriešu uzmanību, aktrise ir atklāta, ka bieži vien vīrieši šos centienus nenovērtē.

"Pucēšanās ceļ sievietes pašapziņu. Sieviete cenšas, bet vīrietis to neievēro, jo viņam citas lietas ir svarīgākas. Es domāju, ka svarīgāks tomēr ir sievietes noskaņojums, nevis tas, kā viņa izskatās.

Es gan pati nezinu, kāds nākotnē izvērtīsies Zentas mīlasstāsts, taču protams, ka es ceru, ka viņai izdosies sastapt īstu mīlestību," noslēgumā saka aktrise.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!