Otrdienas, 14. aprīļa, vakarā TV3 seriāla UgunsGrēks skatītājiem bija sarūpēts kāds pārsteigums - raibajam varoņu pulciņam pievienojās jauns tēls.

Sērijas izskaņā viesnīcā ieradās cienījama kundze melnā apģērbā un saulesbrillēs, un drīz vien tapa zināms - tā ir mīklaini bojā gājušās Sofijas māte Beatrise Hartmane, kuru atveido aktrise Gunta Virkava. 

Nebija ilgi jāgaida, kad jaunā varone demonstrēja savu patieso dabu - atradusi Viesturu, kurš kafejnīcā baroja Ieviņu ar kūku, viņa nekavējoties klupa puisim virsū un sāka žņaugt, vainojot viņu meitas slepkavībā. 

Tas arī nav nekāds pārsteigums, jo, kā atklāj seriāla veidotāji, visu laiku Beatrises dzīves lielāko daļu ir aizņēmusi meitas dzīves plānošana un kontrolēšana. Brīdī, kad viņa uzzināja, ka meita ir noslepkavota, Beatrises dzīve pilnībā mainījās.

Pirmajā mirklī viņa vairs nav redzējusi jēgu dzīvot, bet pēc tam aptvērusi, ka jēga tomēr ir - jādzīvo, lai atrastu slepkavu un atriebtos par meitas nāvi, kas liek domāt, ka seriāla varoņu dzīve kļūs vēl sarežģītāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!