Foto: Ekrānšāviņš no video

TV3 raidījuma "Bez tabu" iepazīšanās eksperimenta "Pirmais skūpsts" skandalozās dalībnieces Aijas iespējamais mīlas stāsts ar puisi Kristiānu (attēlā) bija lemts neveiksmei. Pēc raidījuma jaunieši bija sazinājušies sociālajos tīklos, taču ātri vien nekaitīgā komunikācija pārtrūkusi. Sākās apvainojumi, dusmas un draudi.

Sarunā ar "Delfi izklaidi" astoņpadsmit gadus vecais Kristiāns nenoliedz, ka pēc šova noslēguma abi sākuši internetā "čatot", jo vēlējušies viens otru iepazīt tuvāk, tomēr puisis ātri vien izlēmis, ka attiecību turpinājums nesekos.

"Tur nekā nebija, mēs tikai runājām, bet es uzreiz sapratu, ka es ar viņu neko nevēlos uzsākt. Tad, kad pateicu, ka starp mums nekā nebūs, viņa nevarēja ar to samierināties un sāka mani vajāt, taisīt scēnas – rakstīt un zvanīt. Nesaprata, ka es neko ar viņu nevēlos," starp abiem valdošo attiecību dinamiku apraksta Kristiāns.

Iepriekš Aija publiski pauda savus pārdzīvojumus par negatīvajiem komentāriem internetā un uzskatīja, ka komentāru dēļ pazaudējusi ne vien darbu un sabojājusi veselību, bet tie arī noveduši pie Kristiāna novēršanās.

"Jā, palasot interneta komentārus un saliekot tos kopā ar faktiem, kurus zinu par viņu, man daudz kas tapa skaidrs. Sapratu, ka daudzi cilvēki, kuri par viņu saka ne visai patīkamus faktus, patiešām nemelo," izsecinājis ir Kristiāns, spriežot, ka meitenes dzīve patiesi ir bijusi dramatiska. Jau iepriekš vēstīts, ka Aija kopš septiņu gadu vecuma uzaugusi bērnu namā un, pašas vārdiem sakot, "izdzīvojusi visādus laikus".

Kā "Delfi Izklaidei" nule kā apgalvoja pati Aija, Kristiāns viņu vairs neinteresē, jo viņa ir izveidojusi jaunas attiecības. Tomēr puisis apgalvo pretējo, uzsvērdams, ka Aija joprojām turpina ar viņu visai agresīvā veidā komunicēt.

"Viņa joprojām raksta man īsziņas un neliek mieru. Tagad viņa draud ar "karu", saka, ka vēlas atriebties un apgalvo, ka ies uz policiju un rakstīs par mani iesniegumu. Tikai nesaprotu, ko viņa rakstīs iesniegumā. To, ka es viņu atraidīju, vai?" neizpratnes pilns jūtas Kristiāns.

Savukārt Aija nāk klajā ar faktu, ka "Pirmā skūpsta" dalībnieks vēlējies atkārtot abu pirmreizējo mēģinājumu izveidot attiecības un nupat šādu lūgumu ir izteicis telefoniski.

"Viņš man zvanīja un lūdza otru iespēju – slimnīcas palātas biedrene ir lieciniece. Bet es viņam atteicu. Kristiāns ir bijis pārāk negatīvs pret mani. Viņš ir ļoti slikti izteicies par manu dzīvi. Bet ko varu darīt? Man nebija viegli – bērnībā mani mētāja no vienas vietas uz otru," skumjo pagātni atminas Aija.

Savukārt Kristiāns noliedz Aijas sacīto, apgalvojot, ka telefona zvana ar tādu mērķi nav bijis. Lai izvairītos no komunikācijas ar iepazīšanās eksperimentā sastapto meiteni, Kristiāns viņu pat nobloķējis vairākos sociālo tīklu kontos.

"Es nevēlos nekādas scēnas, es gribu tikai to, lai viņa liek mani mierā un dzīvo savu dzīvi. Starp mums nekā nav un nekad nav bijis," sarunā ar "Delfi Izklaidi" apgalvo attiecību sarežģītajos līkločos ierautais puisis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!