Šonedēļ TV3 populārajā iepazīšanās šovā Gandrīz ideāls randiņš skatītājiem bija iespēja sekot līdzi četrām dāmām labākajos gados, kuras cīnījās par 62 gadus vecā seniora Vara sirdi, un raidījumu cikla noslēgumā viņš par sev piemērotāko atzina grāmatvedi Inesi no Ikšķiles (abi attēlā).

Senioru pirmajā raidījumā Varis iepazinās ar visām četrām daiļajām būtnēm - 52 gadus veco Inesi, kura strādā par grāmatvedi, 49 gadus veco Inesi, kurai pieder veterinārā prakse, 52 gadus veco Ingu, kuras hobijs ir līnijdejas un 62 gadus veco Ingrīdu, kura ir pensionāre un dzīves baudītāja.

Iepazīšanās vakara laikā seniora simpātijas neizdevās iekarot Ingai, kura gan pēc tam atzina, ka viņa bija gaidījusi kaut ko citu - Varis nav tas vīrietis, ar kuru vēlētos veidot attiecības.

Jau pašā pirmajā vakarā sevi skaļi pieteica divas šova dalībnieces - grāmatvede Inese un pensionāre Ingrīda, kuras parūpējās par saldā ēdiena pagatavošanu, kā arī noorganizēja dejas un karaokes dziedāšanu.

Šova iepazīšanās dienā kunga simpātijas izpelnījās blondā Inese, taču uz pirmo randiņu Varis devās ar Ingrīdu. Vakara gaitā seniors izteica vairākus pikantus jociņus un atklāja, ka viņš meklē seksuāli uzbudinošu sievieti.

Senioru nedēļas noslēguma raidījumā Varis devās uz randiņu ar Inesi, kura bija parūpējusies par aktīvām izklaidēm - lēkāšanu pa batutu, riņķa griešan un izbraucienu ar gokartiem.

Raidījuma noslēgumā Varis izvēlējās blondo Inesi, kura laimes ratā ieguva jūras ceļojumu divām personām uz Stokholmu. Braucienā viņa nolēma doties kopā ar Vari, kurš neslēpa savu izbrīnu, jo sākumā bija domājis, ka Inese līdzi ņems Ingrīdu - abas dāmas nedēļas laikā bija paspējušas sadraudzēties un atrast kopīgu valodu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!