Foto: Kadrs no video

Piektdienas, 25. novembra, vakarā Krievijas šovā "Golos" uz skatuves kāpa latviešu dziedātāja Aminata (attēlā). Šoreiz viņai nepaveicās – tika pieņemts lēmums, ka viņai jāpamet šovs.

Par Aminatas dalību populārajā Krievijas šovā tapa zināms vasaras izskaņā, savukārt septembrī televīzijā tika demonstrēta epizode ar viņas uzstāšanos. Dziedātājai ar savu sniegumu izdevās pārliecināt stingro žūriju, bet par savu šova skolotāju viņa izvēlējās Poļinu Gagarinu.

Nākamā atlases kārta bija duetu cīņa, kurā Aminata uzstājās kopā ar savu 48 gadus veco komandas biedru Čārliju Ārmstrongu no Barbadosas. Arī šajā reizē veiksme bija viņas pusē, un Gagarina lēma, ka dziedātāja no Latvijas pelnījusi turpināt dalību šovā "Golos".

Savukārt šonedēļ Aminata stājās pretī divām savām komandas biedrenēm – Adelīnai Moisejevai un Jekaterinai Kovskajai. Žūrijai pēc visu trīs dalībnieču priekšnesumu izskanēšanas bija jānolemj, kura iekļūs nākamajā kārtā.

Aminata izpildīja grupas "Город 312" kompozīciju "Обернись", un viņas sniegums bija visai iespaidīgs, taču ne gana labs, lai tiktu saglabāta vieta šovā.


Pēc smagām pārdomām un neviennozīmīga žūrijas novērtējuma Poļina Gagarina lēma, ka Aminata tomēr neiekļūst šova "Golos" nākamajā kārtā.




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!