Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas, 25. augusta, vakarā telekanāla "STV Pirmā!" šovā "Pirmā deja" skatītāji varēja ielūkoties divu pāru sīvajā sacensībā par labāko dejotāju titulu.

Šajā raidījumā sacentās divi pāri – Laura un Aivars, kuri dejoja Adeles dziesmas pavadījumā, un Santa un Artūrs, kuri bija izvēlējušies stilizētu tautas deju un cīņā uzvarēja.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāja šova veidotāji, tiem pāriem, kuri savas kāzas plāno septembrī, vēl ir unikāla iespēja pieteikties šovam un profesionālu deju pasniedzēju vadībā sarūpēt kāzu viesiem neaizmirstamu pārsteigumu – oriģinālu pirmo deju.

Laura un Aivars

Foto: Publicitātes foto
Atraktīvs pāris, abi jaunībā dejojuši – Laura savulaik sarīkojumu dejas, bet viņas izredzētais – tautas dejas. Interesanti, ka abi kopā nav dejojuši vispār – ja nu reizi kāzās, bet tas neskaitās. Tikko atgriezušies no Anglijas. Vīrs strādājis un dzīvojis tur 13 gadus, sieva – pusotru.

Topošā ģimene tagad meklē darbu, un Aivars mācās runāt latviski bez akcenta, jo bija pieradis domāt un runāt angliski.

Viņu pasniedzēja šovā bija Sintija Abreniete.

Santa un Artūrs

Foto: Publicitātes foto
Jelgavnieki, kas ikdienā nodarbojās ar pilnīgi atšķirīgām profesijām, bet viņus vieno liela mīlestība vienam pret otru. Artūrs ir galdnieks, bet Santa – fizioterapeite un horeogrāfe.

Abiem patīk aktīvā atpūta – laivu braucieni un pārgājieni ar nakšņošanu teltīs. Patīk arī skatīties dažādas filmas un apmeklēt kādu teātra izrādi, braukt pie omēm, ēst tikko no koka plūktus ķiršus un sapņot par kopīgu māju laukos ar kaķīti.

Viņu deju pasniedzēja bija Viola Abramova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!