Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 22. novembra, vakarā LTV1 raidījumā Mana dziesma viesojās īpaši kolorīta kompānija. Par vakara naglu kļuva aktrises Agneses Zeltiņas (attēlā pa kreisi) priekšnesums – māksliniece iepriecināja ar stabulītes spēli.

Šajā vakarā raidījumā skanēja Raimonda Paula teātra un kino mūzika. Dagmāras Legantes komandu pārstāvēja aktrises Agnese Zeltiņa un Katrīne Pasternaka, kā arī Latvijas Radio 2 ētera balss Velga Vītola.

Viņām pretī stājās izcilās balss īpašnieks Žoržs Siksna un aktieri Andris Bulis un Varis Vētra. Šoreiz dāmas palika nepārspētas un pierādīja, ka Raimonda Paula teātra un kino dziesmās orientējas labāk. Dāmas kungus pārspēja ar rezultātu 20 pret 17.

Par īpašu pārsteigumu spēles karstumā parūpējās Zeltiņa. Aktrise atrādīja skatītājiem savu līdz šim neatklāto talanta šķautni. Zeltiņa ķērās pie stabules un vienu no minamajām dziesmām nostabulēja. Kā jau aktrise, Zeltiņa stabulēšanu papildināja ar izteiksmīgām grimasēm, pārsteidzot un sajūsminot kā šova dalībniekus, tā skatītājus.

Gaidot nākamo raidījumu, kurā dāmu komandu pārstāvēs Aija Andrejeva, Aija Vītoliņa un Samanta Tīna, bet kungs - Andris Ērglis, Dainis Skutelis un Emīls Balceris, skatītājiem pašiem ir iespēja kļūt par Mana dziesma spēlētājiem un pārbaudīt savas zināšanas par Raimonda Paula mūziku.

Portālā Draugiem ir izveidota spēle Mana dziesma, kurā ikviens var izmēģināt, kā viņam veiktos slaveno viesu vietā, bet nākamajā svētdienā LTV1 ēterā noskaidrot pareizās atbildes.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!