Foto: F64

Svētdienas, 29. novembra, šova Izklausies redzēts finālā četru labāko dalībnieku numurus aizēnoja kāds romantisks pārsteigums. Aktieris Kristaps Rasims pēc sava fināla numura izpildīšanas no skatuves bildināja mīļoto.

Rasims finālā izpildīja Džo Kokera smeldzīgo hitu You Are So Beautiful. Jau pēc numura izskanēšanas skatītājiem bija skaidrs, ka sekos kaut kas liels.

Aktieris, kurš allaž savā tēlā iejūtas līdz raidījuma izskaņai, pēc dziesmas izpildīšanas negaidīti atkal pārvērtās Rasimā un paziņoja, ka viņam esot kas sakāms.

Mākslinieks no skatuves uzrunāja savu mīļoto sievieti - aktrisi Baibu Neju, kurai šis Kokera hits esot mīļākā dziesma. Aktieris atklāja - tā kā iepriekš abi ar sievu visu esot darījuši klusiņām, šoreiz viņš gatavs savu mīlestību paust pavisam skaļi.

Aktieris metās uz ceļa savas Baibas priekšā un lūdz viņas roku. Baiba sākumā bija visai samulsusi, taču drīz vien skatītāji sagaidīja no laimīgās sievietes jāvārdu. Pāris kopā ir jau ilgi, un abu savienībā dzimuši divi bērni - Ernests un Terēze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!