Foto: Kadrs no video

Aizvadītās nedēļas izskaņā TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta politiskā humoršova Valstī viss ir kārtībā kārtējā epizode, kurā šoreiz īpašs sižets tika veltīts ziņai, ka Liepājas ostā varētu izvietot NATO kuģus.

Publiskajā telpā šī vēsts tika uzņemta ar dalītām emocijām, un viens no tiem politiķiem, kurš visskaļāk iebilda pret NATO kuģu uzņemšanu Liepājā, bija Ventspils mērs Aivars Lembergs, kurš aprīļa vidū pat pavēstīja, ka NATO karavīru ierašanās Latvijā pašmāju prostitūtām pavērtu jaunus plašumus.

Valstī viss ir kārtībā radošā komanda, atsaucoties uz šiem notikumiem, skatītāju novērtējumam sniedza humoristisku sižetu, kurā savu viedokli par to, ka Latvijā varētu ierasties NATO karavīri, pauda divas prostitūtas no Liepājas.

Par pasaules senākās profesijas pārstāvēm izlikās joku plēsēji Valters Krauze (attēlā) un Jānis Skutelis, kuri, tērpušies sieviešu drānās, visu Liepājas prostitūtu vārdā sniedza publisku paziņojumu pašmāju sabiedrībai.

Kā atklāja abas kolorītās dāmas, ziņa, ka Liepājā varētu ierasties NATO karavīri, viņas esot ļoti iepriecinājusi, jo šādā veidā paveroties jaunas darba iespējas, turklāt prostitūtas, sniedzot savus pakalpojumus, sildīšot Latvijas ekonomiku - maksās valstij nodokļus, kā arī nesīs peļņu Liepājas viesnīcām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!