Foto: Kadrs no video

Aizvadītās nedēļas nogalē TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta politikai veltītā humora šova Valstī viss ir kārtībā jaunākā epizode, kurā šoreiz īpaša uzmanība tika veltīta nesenajam noziegumam, kurš tika pastrādāts Saeimā.

Aprīļa sākumā pašmāju medijus pāršalca vēsts, ka Saeimas namā uzdarbojušies garnadži, kas nozaguši trīs portatīvos datorus. Kā zināms, lai iekļūtu šajā ēkā, ir nepieciešamas caurlaides, un nekādas ielaušanās pēdas netika atrastas, tādēļ šis atgadījums joprojām ir liela mīkla.

Šobrīd norisinās izmeklēšana, taču pagaidām nekādus pavedienu vai norādes, kurš varētu būt vainīgs, nav izdevies atrast, kā rezultātā šis notikums sabiedrībā jau kļuvis gluži vai par anekdoti, un sev ierastajā manierē par noziegumu pasmējās arī Valstī viss ir kārtībā radošā komanda.

Tā, piemēram, Baiba Sipeniece - Gavare iejutās ekstrasensa tēlā un ar maģijas palīdzību centās atrast zudušos datorus, savukārt Valters Krauze (attēlā) atveidoja Saeimas deputātu Kārli Seržantu un sniedza vairākus visnotaļ absurdus ierosinājumus, kā uzlabot drošību Saeimā.

Baiba Sipeniece - Gavare ar maģijas palīdzību cenšas atrast garnadžus


Valters Krauze kā Kārlis Seržants skaidro, kā pasargāt savas mantas no zagļiem




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!