Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamā dziedātāja Kristīne Miljone (attēlā) izmēģinājusi savus spēkus vēl kādā šovbiznesa nišā. Aizvadītajā nedēļā TV3 skandalozajā seriālā Šaubu ēnā varēja vērot, kā Kristīne iejūtas dumpinieciskas pusaudze tēlā.

Seriāls Šaubu ēnā ar vienkāršo cilvēku palīdzību parāda ainiņas no reālās dzīves Latvijā, pievēršoties dažādu ģimeņu problēmsituāciju analīzei.

Ceturtdienas sērijas centrā bija kāda ģimene no Liepājas - Regīna, Tālis un viņu sešpadsmit gadus vecā meita Nora. Tēvs audzina Noru nepamatoti stingri un ir patiesā šokā, kad Nora un viņas skolas biedrene tiek pieķertas zogot.

Sešpadsmitgādīgās dumpinieces Noras lomā iejutās visiem labi pazīstamā Miljone. Dziedātāja pārsteidza ar patiesi labu tēlojumu, kārtējo reizi apliecinot to, ka ja ir ķēriens uz mākslinieciskām izpausmēm, tad cilvēks var sevi realizēt visdažādākajās šovbiznesa sfērās.

Kamēr daudzi fani steidz paust prieku par Miljones veiksmīgo debiju aktiermākslā, atrodas arī sarūgtinātie. Sarūgtinājuma iemesls - slavenās Miljones piedalīšanās Šaubu ēnā sagraujot pēdējās ilūzijas par to, ka visi seriālā redzamie cilvēki un notikumi ir reāli.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!