Foto: Kadrs no video
Svētdien, 13. novembrī, kanāla "1+1" skatītāju novērtējumam tika nodots Ukrainas šova "Golos" bērnu versijas kārtējais raidījums. Tajā ar ļoti labiem panākumiem startēja 11 gadus vecā rīdziniece Katrīna Paula Dīringa (attēlā).

Oktobra sākumā Katrīna Paula piedalījās vienā no atlases raidījumiem. Talantīgā rīdziniece izpildīja Laras Fabiānas kompozīciju "Je T'aime", un viņas sniegums pilnībā pārliecināja žūriju – meitene iekļuva nākamajā šova kārtā.

Katrīna Paula tika iekļauta ukraiņu dziedātājas Tatjanas Libermanes, kas pazīstama ar skatuves vārdu Tīna Karola, komandā. Svētdien mazā rīdziniece ar vēl diviem saviem komandas biedriem kāpa uz skatuves, lai izpildītu kopīgu dziesmu un sacenstos par iekļūšanu nākamajā kārtā.

Trijotne izpildīja apvienības "Stromae" kompozīciju "Papaoutai". Bērnu uzstāšanās izpelnījās stāvovācijas un skaļus aplausus, kam sekoja Tīnas Karolas paziņojums, ka, lai gan viņi visi trīs bijuši žilbinoši, nākamajā šova kārtā iekļuvusi tikai Katrīna Paula Dīringa.

Tiem, kas seko līdzi latviešu gaitām dažādos ārvalstu talantu šovos, mazās dziedātājas Katrīnas Paulas vārds noteikti nav svešs.

Atgādinām, ka aizvadītajā gadā viņa ar ļoti labiem panākumiem startēja Krievijas šova "Golos" bērnu versijā. Viņai tikai pavisam nedaudz pietrūka, lai iekļūtu finālā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!