Foto: Kadrs no video
Televīzijas raidījumu filmēšanas aizkulisēs mēdz notikt ļoti amizanti un uzjautrinoši atgadījumi, kuri, ja vien pārraide netiek translēta tiešraidē, parasti skatītājiem netiek rādīti, taču nereti sabiedrība tiek iepriecināta ar labākajiem kadriem, kuri nav izdevušies.

Kanāla LNT brīvdienu raidījuma LNT brokastis radošā komanda šonedēļ skatītāju novērtējumam sniegusi 47 sekundes garu aizkulišu video, kurā iemūžināti visai uzjautrinoši skati.

Šajā klipā redzams populārais LNT žurnālists Oskars Lepers, kurš sižeta ietvaros bija devies uz vienu no daudzajiem Latvijas mini zoodārziem, lai nointervētu ļaudis, kas ikdienā aprūpē dzīvnieciņus.

Intervija norisinājās nepiespiestā atmosfērā, un kadrā ik pa laikam parādījās dažādi lopiņi, taču viens no tiem, strauss, bija īpaši zinātkārs - kamēr Lepers pļāpāja ar savu sarunbiedreni, putns izrādīja milzīgu interesi par Oskara dupsi.

Šī žurnālista ķermeņa daļa tik ļoti bija ieinteresējusi strausu, ka tas vairākas reizes ieknāba Leperam dibenā, tiesa, puisis izturējās kā profesionālis un sākumā šos uzmanības apliecinājumus centās ignorēt, taču beigās viņš vairs nespēja koncentrēties sarunai un atzina, ka šī, iespējams, bijusi viena no sarežģītākajām intervijām viņa mūžā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!