Foto: Publicitātes foto

To populāro cilvēku pulciņam, kuriem dažādu iemeslu dēļ gadījies publiski apkrist vēkšpēdus, pievienojies arī TV3 raidījuma Bez Tabu vadītājs Egons Reiters (attēlā). Kolēģes Agneses Drunkas smieklu pavadījumā Reiters nozvēlies no beņķa, priecājoties par skatītāju aktivitāti sociālajā tīklā Twitter.

Otrdienas, 27. janvāra, vakarā viena no aktuālajām Bez Tabu tēmām bija Imantas pedofila fotorobots. Kad žurnālistiem neizdevās visā Imantā atrast joprojām meklēšanā esošā noziedznieka atrašanai svarīgo fotorobotu, raidījums vērsās pie tautas, aicinot ziņot, vai kur citur Latvijā šis fotorobots vēl manāms.

Skatītāju atsaucība īsā laikā bija negaidīti liela. Kā skatītājiem skaidroja Drunka, Bez Tabu Twitter konts tiekot burtiski "gāzts apkārt". Lai vēl uzskatāmāk parādītu tautai, kas tad īsti notiek ar Bez Tabu kontu, Reiters izteiksmīgi novēlās no krēsla.

Kritiens, tā radītais būkšķis un Reitera sāpju brēciens bija tik efektīgs, ka skatītājiem atliek vien mocīties neziņā par to, vai tas bijis iestudēts, vai arī raidījuma vadītāja sākotnēji iecerētais jociņš ar pieliekšanos pārvērties reālā zvēlienā, paslīdot un nokrītot no krēsla.

Katrā ziņā Reiters pēc kritiena, iestudēta vai reāla, aši pietraucies kājās, atkal ieņēmis savu vietu un gods godam novadījis raidījumu līdz galam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!