Foto: Kadrs no video

Otrdienas, 28. maija, vakarā īstu vētru pašmāju interneta lietotāju vidū sacēla Ghetto TV publicēts video Jēkabpils bosi, kurā atraktīvais raidījuma vadītājs Renārs Zeltiņš intervē trīs mazus zēnus.

Viesojoties Jēkabpilī Ghetto Games pasākuma ietvaros, Zeltiņam bija paveicies satikt amizantu vietējo trijotni - Maiguru, Artūru un Andreju, kuri jauniešu vidū populārajam dažādu TV projektu vadītājam labprāt dalījās pārdomās par dažādiem jautājumiem.

Jautrajā video puikas gan atklāti stāsta par savu dzīvi, gan atzīstas, kādas filmas viņiem patīk un kādi ēdieni garšo, bet vislielāko sajūsmu komentētāju vidū izraisījusi atziņa, ka Maiguram vislabāk patīk Lienes Šomases "buferi".  

Sarunas laikā gan gadījās arī dažādi traucēkļi - par filmēšanu neapmierinātību izrādīja kāds vietējais "pacančiks", bet viens no zēniem gandrīz nogāzās no sētas.

Kā savā Twitter profilā vēsta Zeltiņš, otrdienas vakarā līdz pirmās video versijas izņemšanai to bija aplūkojuši vairāk nekā 26 tūkstoši cilvēku, un tas bija kļuvis par īstu sensāciju sociālajos tīklos.

Tiesa, video otrā - uzlabotā - versija, kas tika publicēta trešdien, piedzīvojusi zināmu cenzūru - kā liecina komentāri, izņemts fragments, kurā viens no zēniem atzīstas, ka no sievietēm viņam patīk tikai Gacho, un vēl atsevišķi momenti, bet Renārs skaidro, ka video papildināts ar neredzētām ainām.

"Paldies visiem, kas noskatījušies un smējušies par Jēkabpils bosiem. Puikas ir super. Tik lielu rezonansi mēs negaidījām," savā Twitter profilā jūsmojis Zeltiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!