Foto: Kadrs no video

Vēl nav pat nodemonstrēts skandalozā attiecību šova Precētie pret brīvajiem trešais raidījums, kad uzvirmo aizdomas par vienas ģimenes izjukšanu, kas notikusi tieši šīs spēles dēļ. Viena no iesaistītajām meitenēm emocionāli sabrukusi, redzot, kā viņas draugs spēles ietvaros bučojas ar citu.

Spēles ietvaros aizņemtiem vīriešiem visas Latvijas un savu sievu priekšā nākas tēlot brīvus un valdzināt gatavus. Tas, kurš izdara to vispārliecinošāk un panāk, ka pretējā dzimuma pārstāve notic viņa iekārei, saņem 1000 eiro dāvanu karti kādā tirdzniecības centrā.

Kamēr pirmajos divos raidījumos sievas pat pamudinājušas savus vīrus bučoties un maigoties ar svešām meitenēm, cerot uz kārtīgu šopingu 1000 eiro vērtībā, trešās sērijas varone uz ko tādu nav bijusi gatava.

TV3 izplatījis video fragmentu, kurā redzams, ka nākamās sērijas dalībniece, ieraugot, ka viņas otrā pusīte kameru priekšā vārtās pa gultiņu un bučojas ar citu, visu iemūžinot selfijos, izplūdusi nevaldāmās asarās.

Emocionāli sagrautā meitene savu draugu kameru priekšā nosaukusi par pretekli. "Es nezinu, vai balva ir to vērta, lai tu gultos kails ar sievieti gultā un taisītu tādas bildes. Man ir pretīgi no tevis šajā brīdī.

Konkrēti pretīgi. Es vispār negribu redzēt tevi blakus. Preteklis," savam draugam pēc šī izgājiena paziņojusi meitene.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!