Foto: Kadrs no video

Otrdien, 1. aprīlī, tika atzīmēta vispasaules joku diena, kurā par tradīciju kļuvusi dažādu pigoru taisīšana, un šim neprātam ļāvās arī TV3 raidījuma Bez tabu radošā komanda, kas savu skatītāju novērtējumam sniedza videoklipu, kurā apkopoti smieklīgākie un komiskākie aizkadra notikumi.

Kā redzams šajā videoklipā, Bez tabu radošās komandas piedzīvojumi aizkadrā mēdz būt visnotaļ raibi un dažādiem kurioziem pārbagāti. Tā, piemēram, žurnālistei un operatoram ir nācies bēgt no dusmīgām zosīm, sastapties ar ne visai laipniem cilvēkiem, kā arī veidot sižetus ne tajos patīkamākajos laikapstākļos.

Nereti ne tikai žurnālisti, bet arī raidījumā pieaicinātie eksperti un viedokļu līderi piedzīvojuši situācijas, kuras vēlāk likušas pasmieties. Līdzīgi noticis arī ar polittehnologu Jurģi Liepnieku (attēlā), kurš nesen Bez Tabu veidotājiem kārtējo reizi atklāja savus uzskatus par marihuānu un tās pīpēšanu.

Intervija norisinājās Rīgas centrā uz ielas, un viss ritēja raiti līdz brīdim, kad kadrā parādījās kāds kungs, kurš, pamanījis Liepnieku, nolēma polittehnologam beidzot paziņot, ka viņš ir stulbenis.

Tiesa, Liepnieks nezaudēja savaldību un nepazīstamajam vīrietim pat pateicās par sniegto viedokli, taču kungs nebija gatavs likties mierā - viņš vēlreiz uzsvēra, ka Liepnieks "patiešām esot sirds stulbs". Lieki teikt, ka uzstājīgā lamāšanās uzjautrināja ne tikai žurnālisti, bet arī pašu polittehnologu, kurš gan apgalvoja, ka bieži negadoties, ka uz ielas viņu apsaukā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!