Foto: Kadrs no video

Pat visnopietnākās televīzijas intervijas iegūst humoristisku piesitienu, ja žurnālists vai intervējamais nenovalda emocijas un tiešajā ēterā sāk ķiķināt vai citādi jautroties. Nupat amizantu mirkli skatītājiem sagādājis arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis (attēlā), kurš LTV raidījuma Rīta Panorāma laikā uzsācis cīņu ar uzmācīgu mušu.

Vējonis bija uzaicināts uz LTV rīta raidījumu, lai runātu par tādu nopietnu tēmu, kā bēgļu uzņemšana Latvijā un citām valsts aktualitātēm. Saruna vedās nopietna un analītiska, līdz diskusijā iejaucās kāda aktīva muša.

Muša izmantoja unikālo iespēju un tiešraidē nosēdās uz paša Valsts prezidenta deguna. Kad Vējonis nelūgto viešņu ar roku atgaiņāja, tā nebūt nedomāja likties mierā, bet gan ieņēma vietu uz valsts pirmās pieres.

Vējonim, kurš īsā laikā jau paguvis gūt tautas mīlestību savas atraktivitātes un nepiespiestās uzvedības dēļ, mušas aktivitātes lika izplūst platā smaidā. Sapratis, ka tik viegli no uzmācīgās "fanes" netiks vaļā, Valsts prezidents uz brīdi pārtrauca savu stāstu par aktualitātēm valstī un, jokojot nodēvējis mušu par "NATO bumbvedēju", sparīgi metās to atgaiņāt.

Starpgadījums uzjautrināja arī žurnālistus, kuri nosprieda, ka uzmācīgā muša acīmredzot vēlas fotogrāfiju ar Vējoni. Ticis vaļā no uzmācīgās "fanes", Vējonis turpināja cienīgi atbildēt uz žurnālistu jautājumiem, un nav šaubu, ka šis neveiklais starpgadījums, ko prezidentam izdevās pārvērst jociņā, tikai vairos viņa popularitāti tautas acīs.

Vējoņa cīņa ar mušu sākas pievienotā video 12. minūtē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!