Foto: Privātais arhīvs

Par šova Precētie pret brīvajiem aprunātāko varoni kļuvusi otrās sērijas dalībniece Līga Millere. Izskatīgā divu meitu mamma (visas kopā attēlā) satracināja skatītāju prātus, izaicinot nupat iepazītus vīriešus uz bildinājumiem un pat randiņu vannā. Sarunā ar DELFI Izklaidi Līga atklāj, kāpēc pieteikusies šovā un nav baidījusies spēlēt mīlas spēli ar pilnu atdevi.

Nenožēlo vannošanos kameru priekšā

Tas, kas noticis internetā pēc Līgas dalības šovā, jaunajai sievietei bijis negaidīts pārsteigums. Sociālajos tīklos viņai iebiruši vairāki simti vēstuļu no pielūdzējiem un dažādu viedokļu paudējiem, bet interneta vidē anonīmi TV skatītāji gatavi veltīt garas stundas, lai aplietu ar samazgām divu meitu mammu, kura uzdrošinājusies piedalīties mīlas spēlē.

"Redzot visu, kas internetā darās pēc šī šova, varu teikt tikai vienu – katrs vērtē pēc savas samaitātības pakāpes. Man šovs bija spēle, tas bija piedzīvojums. Uz kuru, starp citu, mani iedrošināja tieši ģimene un man tuvie cilvēki," DELFI Izklaidei atklāj Līga.

Un spēlē Līga metusies uz pilnu klapi – jaunā sieviete kameru priekšā nav kautrējusies izaicināt vīriešus uz bildinājumiem, jokoties par balvas sadali viņas labā, bet īpaši skatītāju prātus satracināja galvenās varones piedāvājums vienam no puišiem pirmajā randiņā kopīgi ieiet vannā.

"Par to lasu visvairāk pārmetumus. Bet tā taču ir spēle – vai vajadzēja tikai sēdēt un ēst suši? Uzskatu, ka mans augums ir tāds, ka varu atļauties to rādīt kameru priekšā. Tikpat labi tas varēja būt randiņš akvaparkā," ar smaidu uz skatītāju sašutumu raugās Līga.

Attiecības ar šova puišiem neturpinās

Foto: Publicitātes foto

Līga novērojusi, ka zilo ekrānu draugi tagad zākā viņu par "izsalkušu divu bērnu mammu", bet agresīvāk noskaņotie pat mēļo, ka puisis ar dāmu vannā esot gājis pavisam pliks.

Šova izskaņā, kad Līga ar pašas izvēlēto Robertu kopīgi tika pie 1000 eiro dāvanu kartes, meitene uzdrošinājās pajokot, ka lielākā daļa naudas tiks viņai, liekot teju ģībt šausmās skatītājiem ar vājākajiem nerviem.

Diemžēl šie ļaudis nav uztvēruši humoru. Līga skaidro, ka līgums paredz to, ka naudiņa tiek sadalīta uz pusēm, līdz ar ko šāds pavērsiens nemaz nebūtu iespējams.

Izskatīgā sieviete var nomierināt arī visus, kuri rakņājas pa internetu, cerot atrast norādes uz to, ka Līga izjaukusi kāda aizņemtā puiša ģimeni – tā nav un nebūs.

Arī ar pašas izvēlēto brīvo puisi Līga attiecības neturpina. "Tā kā man ir divi bērni, es nevaru izveidot attiecības ar jaunāku puisi, man tomēr vajag kaut ko nopietnāku," smejas Līga, uzsverot, ka dalību šovā tāpēc nenožēlo.

"Tā bija ļoti pozitīva pieredze. Visiem, kuri runā, ka šis šovs degradē, es varu uzsvērt – tā ir tikai spēle! Tā ir iespēja pavadīt foršu pirmdienas vakaru kopā ar ģimeni, skatoties aizraujošu raidījumu.

Manā dzīvē neko būtiski tā nav mainījusi, un nevajag arī skatītājiem visu uztvert tik saasināti," tā Līga.

Šova balvu dāvina savām meitiņām

Foto: Publicitātes foto

Sieviete, kura viena audzina septiņus un piecus gadus vecas meitiņas, šovu vērojusi kopā ar atvasēm un citiem radiem, laužot arī mītu par to, ka bērnus varētu mulsināt vecāku mīlas rotaļas TV ekrānā.

"Pirms šova apzināti neteicu meitām rezultātu, neatklāju, ka esmu uzvarējusi un saņēmusi balvu. Meitiņām visu raidījumu bija kulaki saspiesti, cerot uz manu uzvaru.

Vienkārši vecākiem ir jāmāk saviem bērniem pareizi pasniegt to, ka tā ir spēle, tad viss būs kārtībā," pieredzē dalās divu meitu mamma. Starp citu, šovā iegūtā naudas balva tiks meitiņām, kuras Līga audzina bez vīrieša palīdzības.

Jaunās sievietes sociālo tīklu profili šobrīd ir pārpildīti ar vēstulēm no pielūdzējiem un cilvēkiem, kas grib izteikties šova sakarā.

Līga visu tver viegli. Par negatīvajiem komentāriem viņa neiespringst, bet pielūdzēju vēstules uztver ar smaidu. Lai arī dalība šovā Līgai kārtējo reizi atgādinājusi to, ka nekad nevar būt drošs par vīrieša patiesajiem nodomiem un to, vai viņš melo vai ne, simpātiskā jaunā mamma nākotnē raugās ar gaišu skatu un pārliecību, ka viņai viss vēl priekšā.

"Mans īstais vīrietis šobrīd noteikti ir brīvs un mani vēl gaida. Es skaidri zinu, ka arī man būs mans perfektais vīrietis. Viss, kas bijis iepriekš, ir tikai pieredzei," neko nenožēlo Līga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!