Foto: Kadrs no video

Trešdienas, 27. aprīļa, vakarā telekanāls STV Pirmā piedāvāja pēdējo sēriju šovam Randiņš ar mammu. Tajā skatītājiem tika sniegta iespēja noskaidrot, kā mīlas dzīvē veicies četriem kameru priekšā tapušiem pāriem, tostarp, Alfridam Lipovskim un Lilitai Siliņai.

Pašpārliecinātais Alfrids beidzot izbrāķēts

Foto: Kadrs no video

Vispirms šova veidotāji atskatījās uz pirmās sērijas varoņiem – slaveno senioru Alfridu Lipovski un biznesa lēdiju un skaistuma konkursu laureāti Lilitu Siliņu.

Tā kā Lilita jau atklājusi DELFI Izklaidei nianses par attiecībām ar labi zināmo donžuānu, skatītāji ar interesi gaidīja paša Alfrida komentāru.

Šova veidotāji satikās ar Lilitu, kura pastāstīja, ka seniors pratis viņu lutināt – kungs Lilitu aizvedis vakariņās, uzdāvinājis viņai kļavu sulas un cienājis ar paša gatavotām maltītēm. Dzīvesgudrā sieviete atklāja, ka Alfridā tomēr nav atradusi savu sapņu vīrieti.

"Viņam jābūt atbildīgākam," paziņoja Lilita. Dāma citēja Uģa Kuģa tekstu, aicinot Latvijas sievietes neskriet pakaļ vīriešiem, jo tas pašiem kungiem atņem cīņassparu.

Lilita atklāja, ka filmēšanas laikā sadraudzējusies ar savu "konkurenti" Mariku. Šova noslēgumā pārsteigums gaidīja arī Lilitu – dāma saņēma sarkanu rožu pušķi no slepena pielūdzēja.

Lai arī Alfrids runāt kameras priekšā tomēr bija atteicies, pēc intervijas ar Lilitu Randiņš ar mammu veidotājiem viss bija skaidrs. Tika ziņots, ka pašpārliecināto senioru kāda sieviete beidzot nosēdinājusi uz rezervistu soliņa.

Divas konkurentes kļuvušas par labām draudzenēm

Foto: Kadrs no video

Tālāk Randiņš ar mammu noskaidroja, kā jūtas pirmais atraidītais puisis spēles vēsturē – Rihards Markevičs. Rihardam filmēšanas laikā ļoti iepatikās Elīna, taču meitene aizkadrā skaidri pateica, ka sevi kopā ar šo puisi neredz. Kā vienu no iemesliem viņa minēja faktu, ka zēns esot ļoti jauns un viņa nevēlas dot puisim liekas cerības.

Noslēguma vakariņās Rihards ielika kastītē sirsniņu, taču dāmas puisim pasniegtā kastīte bija tukša. Šova vēsturē neviens no dalībniekiem noslēgumā vēl nebija atļāvies otram pasniegt tukšu kastīti.

Atskatoties uz šiem notikumiem, Rihards gan pauda tikai un vienīgi prieku par avantūru un uzsvēra, ka viņa sirsniņa neesot salauzta. Lai arī šajā sērijā pāris neizveidojās, tai ir cits pozitīvs rezultāts.

Filmēšanas laikā par labām draudzenēm kļuvušas abas meitenes, kuras cīnījās par Rihardu – Elīna un Ieva. Abas mammas pēc filmēšanas regulāri tiekas gan kopā ar bērniem, gan atsevišķi, apmeklējot dažādas ballītes.

Atraktīvais Alberts draugos ar abām šova dāmām

Foto: Kadrs no video

Kā vienu no jautrākajām sērijām skatītāji atceras 50 gadus vecā taksometra šofera un divu pieaugušu bērnu tēva Alberta uznācienu. Kungs toreiz izvēlējās kluso Aivu, bet Randiņš ar mammu veidotāji noskaidroja, ka spēle mainījusi tieši otras dāmas dzīvi.

Atraktīvā Sinta, kuru Alberts šovā atstāja otrajā vietā, atklāja, ka pēc filmēšanas saņēmusi pozitīvas atsauksmes un labu draugu Alberta personā. Savukārt galvenais varonis pauda prieku par to, ka attiecību spēlē guvis jaunus kontaktus, kas, iespējams, var ar laiku izvērsties par kaut ko vairāk.

Ar paša izvēlēto Aivu kungam attiecības veidojas lēnām, jo abus šķir attālumus, taču ar Sintu Albertam turpinās jauka komunikācija, tāpēc esot iespējumi dažādi scenāriji. To, vai ar kādu no šova daiļavām viņam izveidosies kas vairāk, rādīs laiks.

Danutai daudzsološas attiecības ar sākumā atraidīto Vilni

Foto: Kadrs no video

Randiņš ar mammu trešajā raidījumā skatītājus gaidīja pārsteigums – vienīgo reizi iespēja izvēlēties otro pusīti tika dota sievietei, un uz tikšanos ar diviem staltiem vīriešiem devās izskatīgā gaišmate Danuta Žagata.

Simpātiskā Rēzeknes žurnāliste Danuta, kura viena audzina astoņus gadus vecu dēliņu, izvēlējās Elviju, lai arī viņas dēliņam simpatizēja otrs vīrietis – Vilnis.

Pēc šova abi pāris reizes satikušies, taču Danuta sapratusi, ka Elvijs nav vīrietis, ko viņa meklē. Danuta ar sociālo tīklu palīdzību uzrunājusi pašas sākotnēji izbrāķēto Vilni.

Abiem izveidojies lielisks kontakts. Viņi turpina tikties un pieļauj, ka ar laiku viss var izvērsties nopietnāk. Danuta un Vilnis negrib viens otru pazaudēt un jau domā par kopīgiem ceļojumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!