Trešdienas, 13. aprīļa, vakarā telekanāla STV Pirmā vērotāji varēja baudīt pēdējo šova Randiņš ar mammu attiecību spēli. Tā gan izvērtās ļoti neveiksmīga un beidzās tik bēdīgi, kā vēl nekad šī raidījuma ietvaros.

Sērijas galvenais varonis bija fotogrāfs Roberts. Viņš devās uz randiņiem ar divām apburošām sievietēm. Viena bija skolotāja un divu meitu mamma Liene, bet otra – grāmatvede Aleksandra, kuras lielākā laime ir meita.

Abas dāmas nekautrējās izjautāt Roberta draugu, noskaidrojot, ka vīrietis ir brīvdomātājs, kura attiecību lielākā problēma ir nevēlēšanās ierobežot savu brīvību. Jau pirms randiņiem izskanēja bažās, ka puiša vieglprātīgā attieksme sabojās viņa izredzes arī ar šīm dāmām.

Ar Aleksandru Roberts devās gatavot putnu būrīšus. Tikšanās izvērtās ļoti neveikla un diskomforta pilna, bet pašpārliecinātais Roberts pēc randiņa paziņoja, ka ar Aleksandru visdrīzāk vairs tikties nevēlētos.

Randiņā ar Lieni Roberts baudīja izstādi. Šī tikšanās izvērtās nepiespiestāka un draudzīgāka. Trešajā tikšanās reizē visi kopā devās gatavot kokteiļus. Liene aizkadrā gan atzinās, ka sevi kopā ar šo puisi neredz, savukārt Aleksandra paziņoja, ka neviena no abām nav piemērota jaunskungam.

Abas dāmas pauda cerību, ka Roberts izvēlēsies otru. Roberts izvēlējās Aleksandru, par ko Liene ļoti priecājās.

Roberts un Aleksandra tikās restorānā. Kad bija jāizdara gala izvēle, pirmo reizi šova vēsturē neviens no abiem neizrādīja vēlmi turpināt attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!