Foto: DELFI

Trešdienas, 23. oktobra, vakarā TV3 šova Gandrīz ideālas vakariņas pārraidē šīs nedēļas raibā kompānija devās viesos pie miljonāra Viļņa Vītoliņa meitas, fotogrāfes Karlīnas (attēlā), bet par vakaru viesi lielā sajūsmā vis nebija.

Savu māksliniecisko dabu un brīvo garu Vītoliņa meita bija apliecinājusi jau otrdienas vakarā, kad etiķetes eksperte Aija Strautmane, horeogrāfs Agris Daņiļevičs un jaunā fotogrāfe devās viesos pie producenta Jura Millera.

Vakaru pie Karlīnas gan pārējie viesi, gan pati māksliniece gaidīja ar bažām, un, patiesi, viss neritēja tik raiti, kā vajadzēja - lai gan meitene ciemiņus uzņēma savu draugu restorānā, Milleram un Strautmanei pēc ierašanās bija ilgi jāgaida, kamēr namamāte viņiem pievērsīs uzmanību.

Arī tālākajā vakara gaitā gadījās dažādi pārpratumi - meitene sajauca glāzes un ūdeni ielēja vīna glāzēs, Milleram pie sirds negāja ķirbju zupa, kurai bija pievienots zelts, viesi sūkstījās, ka pati Karlīna vairāk rosās pa virtuvi, nekā pievēršas viesu izklaidēšanai, starp ēdienu pasniegšanu bija lielas pauzes un netrūka arī citu misēkļu.  

"Jāsaka, ka šis bija ļoti garlaicīgs vakars, viss notika ļoti stresaini un ļoti formāli. No Karlīnas sarunām pie galda man neradās pārliecība, ka viņa pati ir droša un pārzina to, ko pasniedz mums uz galda. Man absolūti neradās pārliecība, ka viņa izprot, ko ir gatavojusi vai stāvējusi blakus gatavošanas procesā," skarbs bija Millers.

Vienīgais, kuram par vakara norisi nebija praktiski nekādu iebildumu, bija Agris, un tas atspoguļojās arī vērtējumā - Millers vakaru novērtēja ar piecām ballēm, Strautmane meitenei piešķīra sešas balles, bet dejotājs ielika desmitnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!