Foto: DELFI

Seriāla Viņas melo labāk fanus ceturtajā sezonā sagaida uzreiz vairāki skaisti pārsteigumi. Jautrajam aktieru kolektīvam pievienosies arī dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā), kurš atveidos biedējošo izsitēju Igoru.

"Kad man piezvanīja un piedāvāja filmēties šajā seriālā, es domāju, ka pienākusi laimīgākā diena manā mūžā. Zvanīju visiem un lielījos," sajūsmu par jauno izaicinājumu pauž Reiniks.

Dziedātājs atklāj, ka bērnībā sapņojis kļūt par aktieri, taču dzīve iegrozījusies tā, ka nu viņš Latviju priecē ar savām dziesmām. Dalība Viņas melo labāk būs Reinika senā sapņa piepildījums.

Reiniks seriālā atveidos savai jaukajai personībai pilnīgi pretēju tēlu. Viņš būs notetovēts kriminālo aprindu pārstāvis Igors, kurš par zināmu summiņu gatavs paveikt dažādus šausmu darbus.

Igors tiks noalgots, lai uzbruktu Evijas Skultes atveidotajai Martai. Kā spriež pats Reiniks, Viņas melo labāk skatītāji, ieraudzījuši Igoru darbībā, naktīs vairs nevarēs gulēt mierīgi – tik baismīgs esot viņa atveidotais tēls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!